Επικοινωνήστε μαζί μας στο

213 0 333 000

και ...κάντε το λογαριασμό!

Επικοινωνία 18228
BUSINESS xt 01

Χαμηλή Τάση Εμπορικοί και Βιομηχανικοί πελάτες

Η αγορά της ηλεκτρικής ενέργειας στη Χαμηλή Τάση, με Συμφωνημένη Ισχύ ίση ή μικρότερη των 250 kVA, έχει πλέον απελευθερωθεί. Οι οικιακοί καταναλωτές, οι εμπορικές επιχειρήσεις, οι ελεύθεροι  επαγγελματίες και οι βιοτέχνες, έχουν την ελευθερία να επιλέξουν τον προμηθευτή της επιλογής τους, σύμφωνα με το προσφερόμενο οικονομικό όφελος και τις συνοδευτικές υπηρεσίες που παρέχονται στην ελεύθερη αγορά. Οι επιλογές για τον καταναλωτή πλέον αυξάνονται, προς όφελος της προσωπικής ή εταιρικής του οικονομίας, το χρονικό προγραμματισμό των πληρωμών και τον έλεγχο του μηνιαίου προϋπολογισμού του.

Ο ΗΡΩΝ, εν όψει αυτών των εξελίξεων, έχει διαμορφώσει μια ολοκληρωμένη σειρά ενεργειακών προϊόντων που είναι σε θέση να καλύψουν τις ανάγκες όλων των καταναλωτών της Χαμηλής Τάσης, προσφέροντας σημαντική οικονομία στο κόστος κατανάλωσης ηλεκτρικού ρεύματος.

Συγκεκριμένα, ο ΗΡΩΝ προσφέρει ανταγωνιστικά προγράμματα για όλες τις επιχειρήσεις, είτε είναι εμπορικές, είτε βιομηχανικές, που προσφέρουν σημαντική οικονομία στο κόστος του ρεύματος, χωρίς πάγιες χρεώσεις.

Τα πακέτα περιλαμβάνουν ξεκάθαρες χρεώσεις, χωρίς ψιλά γράμματα. Σύμφωνα με την επιλογή του, ο εκάστοτε πελάτης, επωφελείται από επιπλέον εκπτώσεις στο ανταγωνιστικό σκέλος του Λογαριασμού του, εξοικονομώντας ακόμα περισσότερα χρήματα, όπως:

  • 1% έκπτωση ανάλογα με τη συνολική κατανάλωση
  • 1% έκπτωση με την εξόφληση των λογαριασμών μέσω πάγιας τραπεζικής εντολής.
  • 25% επιστροφή της εγγύησης/προκαταβολής ανά έτος στα πλαίσια καλής συνεργασίας.

Η πελατοκεντρική αντιμετώπιση και η παροχή εξειδικευμένων υπηρεσιών, είναι κάποια από τα πρόσθετα προνομιακά οφέλη που λαμβάνετε μέσω της συνεργασίας σας μαζί μας. Σε περίπτωση που θέλετε να αλλάξετε Προμηθευτή και να γίνετε Πελάτης ΗΡΩΝ, ή έχετε οποιαδήποτε ερώτηση ή διευκρίνιση για την παροχή ηλεκτρικού ρεύματος, το Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών είναι στη διάθεσή σας. Με ένα τηλεφώνημα στο 18228 μπορείτε να έρθετε σε Επικοινωνία μαζί μας.

Ως Πελάτης ΗΡΩΝ επωφελείστε από μία ανταγωνιστική, πελατοκεντρική και αξιόπιστη συνεργασία!


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.
Θέλω να μάθω περισσότερα Συμφωνώ