Επικοινωνήστε μαζί μας στο

213 0 333 000

και ...κάντε το λογαριασμό!

Επικοινωνία 18228

Ο ΗΡΩΝ με τη νέα υπηρεσία «Μέτρα Μόνος Σου» παρέχει τη δυνατότητα καταγραφής της κατανάλωσης ηλεκτρικού ρεύματος για το σπίτι ή την επιχείρησή σου βάσει των πραγματικών ενδείξεων του Μετρητή σου.

Με αυτό τον τρόπο οι λογαριασμοί εκδίδονται χωρίς εκτιμώμενες καταναλώσεις.

Με απλά βήματα, εύκολα και γρήγορα, μπορείς να συμμετέχεις στη διαδικασία καταμέτρησης και να ελέγξεις αποτελεσματικότερα τη δαπάνη σου σε ηλεκτρικό ρεύμα, πληρώνοντας μόνο την πραγματική κατανάλωση.

Για να καταχωρήσεις τις ενδείξεις του Μετρητή σου, πάτησε εδώ

Η Οριακή Τιμή Συστήματος (Ο.Τ.Σ.) είναι η τιμή στην οποία εκκαθαρίζεται η αγορά ηλεκτρικής ενέργειας και είναι η τιμή που εισπράττουν όλοι όσοι εγχέουν ενέργεια στο Σύστημα και πληρώνουν όλοι όσοι ζητούν ενέργεια από το Σύστημα.

Πηγή: ΡΑΕ http://www.rae.gr/site/categories_new/electricity/market/wholesale/price.csp

Η Ο.Τ.Σ. υπολογίζεται από τον αλγόριθμο εκκαθάρισης της αγοράς, είναι διαφορετική για κάθε ώρα της ημέρας και δημοσιεύεται επισήμως στην ιστοσελίδα του Χρηματιστηρίου Ενέργειας http://www.enexgroup.gr/agora/proimerisia-agora/apotelesmata/.

 

Τώρα μπορείτε να έχετε και τη δύναμη της ασφάλειας του σπιτιού ή της επιχείρησής σας.

HERON Greek site G4s s01 v10 02Ο Όμιλος ΗΡΩΝ εξασφάλισε μόνο για εσάς, την κορυφαία smart λύση ασφαλείας iTOS, από τον Όμιλο G4S.

Πρόκειται για ένα ολοκληρωμένο σύστημα συναγερμού για το σπίτι ή/και την επιχείρησή σας. Με την υπηρεσία iTOS μπορείτε να έχετε τον έλεγχο του χώρου σας, μέσω της εφαρμογής για το κινητό σας τηλέφωνο, όπου και αν βρίσκεστε.

Αξιοποιούμε τις συνεργασίες μας, με στόχο τη δική σας ωφέλεια, προσφέρουμε ακόμη μεγαλύτερα προνόμια για όλο το πελατολόγιό μας.

Αποκτήστε τη δύναμη της ασφάλειας του σπιτιού και της επιχείρησής σας με τα παρακάτω προνόμια:

 • 30% έκπτωση σε όλο τον εξοπλισμό και την τοποθέτηση
 • ΔΩΡΟ 12 μήνες σύνδεσης με το Επιχειρησιακό Κέντρο Ασφάλειας της G4S, αξίας 186€
 • Δωρεάν πρόσβαση στην υπηρεσία διαχείρισης του συστήματος ασφάλειας μέσω της εφαρμογής iTOS
 • 36 άτοκες δόσεις (από 23€/μήνα για το βασικό πακέτο εξοπλισμού), με χρήση πιστωτικής κάρτας.

Επικοινωνήστε τώρα στο 211 234 1690 και κερδίστε τη μοναδική προσφορά μόνο με την επίδειξη ενός πρόσφατου λογαριασμού ΗΡΩΝ.

 

HERON mob G4s s01 v10 01Η νέα εποχή των υπηρεσιών ασφάλειας iTOS

 • Εύκολη και ασφαλής διαχείριση μέσω της εφαρμογής στο κινητό ή τον υπολογιστή σας
 • Ασφαλής και συνεχής IP σύνδεση με το επιχειρησιακό κέντρο ασφάλειας της G4S
 • Αυτόματη λήψη εικόνας του χώρου μέσω ασφαλούς IP κάμερας
 • Δυνατότητα σύνδεσης με συσκευές smart home
 • Ασφάλεια από παντού και πάντα 24/7.

 

g4s logo ipo v01 01

Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις. Οι 12 μήνες δωρεάν σύνδεσης παρέχονται με 36μηνη παραμονή στο πρόγραμμα. Η έκπτωση υπολογίζεται επί των τιμών λιανικής της G4S.
Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε τον ιστότοπο www.g4s-itos.gr

Ο ΗΡΩΝ, ο κορυφαίος παραγωγός και προμηθευτής ηλεκτρικής ενέργειας και φυσικού αερίου προχωρά σε μια στρατηγική συνεργασία με την GREEN

Πιο συγκεκριμένα, η ΗΡΩΝ ΘΕΡΜΟΗΛΕΚΤΡΙΚΗ Α.Ε., εταιρεία του Ομίλου ΗΡΩΝ πρόκειται να αποκτήσει τον έλεγχο τμήματος της επιχείρησης Greek Environmental and Energy Network (GREEN), μέσω της μεταβίβασης των πελατών λιανικής της GREEN, υπό την αίρεση της συμφωνίας των πελατών αυτών και τη σχετική έγκριση της Επιτροπής Ανταγωνισμού.

Με βάση τις παραπάνω συνθήκες, οι δύο εταιρείες θα συνεχίσουν την επιτυχημένη τους πορεία στην αγορά ενέργειας ως σύμμαχοι, δίνοντας βαρύτητα σε ξεχωριστές για την καθεμία δραστηριότητες. Ο ΗΡΩΝ, θα υποδεχθεί το πελατολόγιο της GREEN, έχοντας ως αντικείμενο εργασιών την παραγωγή και την προμήθεια ηλεκτρικής ενέργειας και φυσικού αερίου. Η GREEN θα συνεχίσει απρόσκοπτα τις δραστηριότητές της ενισχύοντας την ήδη ισχυρή της παρουσία στον τομέα της εμπορίας ενέργειας στην Ελλάδα αλλά και την ευρύτερη περιοχή της Νοτιοανατολικής Ευρώπης. Μέσα από τη στρατηγική αυτή συνεργασία θα δοθεί η δυνατότητα στους πελάτες της GREEN να ενταχθούν στο πελατολόγιο του ΗΡΩΝΑ, εξασφαλίζοντας προνομιακές τιμές και άριστες υπηρεσίες.

Η συνεργασία αυτή σηματοδοτεί τη νέα εποχή που διανύουμε στην αγορά ενέργειας, που προστάζει τις εταιρείες να ακολουθήσουν τις αυξανόμενες απαιτήσεις του κλάδου.

Προσμετρώντας πολλά χρόνια εμπειρίας, οι δυο εταιρείες θα ενώσουν τις δυνάμεις τους με σκοπό την ισχυροποίηση της παρουσίας τους, σε διαφορετικούς τομείς στην αγορά της ενέργειας. Η στρατηγική αυτή συνεργασία θα αποτελέσει τη βάση μιας μακράς και εποικοδομητικής συμμαχίας μεταξύ των δύο εταιρειών. Απώτερος σκοπός είναι η μεγιστοποίηση του οφέλους και η βελτίωση της εμπειρίας του τελικού καταναλωτή.

 

Σχετικά με τον Όμιλο ΗΡΩΝ

Ο Όμιλος ΗΡΩΝ αποτελεί τον πρώτο ιδιώτη προμηθευτή και παραγωγό ηλεκτρικής ενέργειας που δραστηριοποιήθηκε στην Ελλάδα, με στέρεες βάσεις, καινοτόμες δράσεις και αξιοπιστία. Από το 2009 κι έπειτα πορεύεται με την αξιοπιστία δύο μεγάλων ενεργειακών Ομίλων: τον Όμιλο ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ, και την ENGIE. Το 2004 κατασκεύασε την πρώτη ιδιωτική μονάδα ηλεκτροπαραγωγής στην Ελλάδα, την ΗΡΩΝ Ι, ισχύος 147 MW και το 2009 λειτούργησε το δεύτερο σταθμό συνδυασμένου κύκλου, την ΗΡΩΝ ΙΙ, ισχύος 435 MW. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε τον ιστότοπο ΗΡΩΝ http://www.heron.gr/


Σχετικά με την GREEN

Η Greek Environmental & Energy Network - GREEN είναι μια από τις πρώτες ιδιωτικές εταιρείες εμπορίας και προμήθειας ηλεκτρικής ενέργειας στην Ελλάδα. Είναι μέλος του Ομίλου Βασιλειάδη, ο οποίος δραστηριοποιείται στους τομείς διαχείρισης αποβλήτων, ανακύκλωσης, ναυτιλίας & ενέργειας. Από την ίδρυσή της το 2009, αναπτύχθηκε πολύ γρήγορα διαδραματίζοντας σημαντικό ρόλο στον τομέα της ενέργειας της χώρας μας αλλά και πέρα από τα σύνορα. H GREEN προμηθεύει ηλεκτρική ενέργεια σε οικιακούς καταναλωτές, επιχειρήσεις αλλά και βιομηχανίες σε όλη την Ελλάδα. Παράλληλα, εμπορεύεται ηλεκτρική ενέργεια σε όλες τις χώρες της Νοτιοανατολικής Ευρώπης. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε τον ιστότοπο GREEN http://www.green.com.gr/

 

Την πορεία ενός παιδιού από τη Δονούσα, φωτίζει ο Όμιλος ΗΡΩΝ, από τη γέννησή του μέχρι και την ενηλικίωσή του, μέσω της διαδικτυακής πλατφόρμας «Share the Light». Πρόκειται για τη δημιουργία της πρώτης διαδικτυακής πλατφόρμας μικροχρηματοδότησης ενέργειας στην Ελλάδα, που σχεδίασε, ανέπτυξε και στηρίζει ο κορυφαίος ιδιώτης προμηθευτής και παραγωγός ηλεκτρικής ενέργειας στην Ελλάδα.

Στην πρώτη εκστρατεία που φιλοξενείται στην πλατφόρμα, ο Όμιλος ΗΡΩΝ συνεργάζεται με την Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία HOPEgenesis με στόχο να συγκεντρώσει το ποσό των 5.000 € (πέντε χιλιάδων ευρώ). Με το ποσό αυτό θα καλύψει το σύνολο των αναγκών σε ηλεκτρική ενέργεια για το παιδικό δωμάτιο ενός παιδιού που θα γεννηθεί στη Δονούσα, από την πρώτη μέρα της γέννησής του μέχρι και τα δεκαοκτώ του χρόνια.

Με την ανάπτυξη της πλατφόρμας «Share the Light» ο ΗΡΩΝ βάζει στόχο να χορηγήσει το ρεύμα που θα χαρίσει στο παιδί της HOPEgenesis τα πρώτα βραδινά του παραμύθια και θα τροφοδοτήσει τη μόρφωση και τα χόμπι του.
Μπορούμε όλοι να συμβάλουμε στη διαδικτυακή καμπάνια, απλά κάνοντας κλικ στο www.sharethelight.gr και δωρίζοντας ο καθένας το ποσό που επιθυμεί. Με τη χρήση χρεωστικής/πιστωτικής κάρτας και τη χορήγηση πέντε ευρώ (5 €) δωρίζεται αρκετό ρεύμα για την κάλυψη των ενεργειακών αναγκών για πέντε (5) μέρες ή την κάλυψη θέρμανσης/ψύξης για 14 μέρες περίπου. Και ο ΗΡΩΝ για να στηρίξει ακόμα περισσότερο την ευγενική χορηγία των καταναλωτών θα διπλασιάζει το ποσό κάθε δωρεάς που θα καταθέτουν.

Ο Όμιλος ΗΡΩΝ στο πλαίσιο των δράσεων εταιρικής κοινωνικής ευθύνης, προχώρησε σε αποκλειστική συνεργασία με τους GRIDMATES δημιουργώντας την πλατφόρμα «Share the Light». Μια πλατφόρμα crowdfunding, με σκοπό την υποστήριξη ευπαθών κοινωνικών ομάδων και ΜΚΟ. Αναγνωρίζοντας τη δυσκολία πρόσβασης σε βασικά αγαθά, όπως η ενέργεια στην Ελλάδα της κρίσης, ο Όμιλος ΗΡΩΝ επιχειρεί να ικανοποιήσει την ανάγκη αυτή με διαφάνεια και αξιοπιστία μέσω της ηλεκτρονικής εφαρμογής GRIDMATES και να στηρίξει τους συνανθρώπους μας που το έχουν ανάγκη. Στόχος του Ομίλου ΗΡΩΝ είναι να αποτελέσει τον κινητήριο μοχλό που θα κινητοποιήσει όλους τους φορείς οι οποίοι μπορούν να συμβάλουν στην αντιμετώπιση της ενεργειακής ένδειας στη χώρα.

Πάρε κι εσύ τη δύναμη της ενέργειας στα χέρια σου.

 

 

Η HOPEgenesis είναι μία αστική μη κερδοσκοπική εταιρία που ιδρύθηκε το 2015 από το Μαιευτήρα-Γυναικολόγο Ενδοσκοπικό Χειρούργο, Δρ. Στέφανο Χανδακά (MD, MBA, PhD) και δραστηριοποιείται στον τομέα της υγείας και της κοινωνικής πρόνοιας, με όραμα την καταπολέμηση της συνεχώς αυξανόμενης υπογεννητικότητας στην Ελλάδα, η οποία στις απομακρυσμένες περιοχές οφείλεται κυρίως στην περιορισμένη πρόσβαση σε ιατρικές και γυναικολογικές υποδομές και σε άλλες δυσκολίες που αποτρέπουν τις γυναίκες από το να γίνουν μητέρες. Για τις δράσεις της, η οργάνωση τιμήθηκε πρόσφατα με το «Βραβείο του Ευρωπαίου Πολίτη», το οποίο απονέμεται κάθε χρόνο από το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο για εξαιρετικά επιτεύγματα και δράσεις πολιτών, ομάδων, σωματείων ή οργανώσεων σε τομείς ευρωπαϊκού ενδιαφέροντος που προάγουν την κοινωνική συνοχή και την αμοιβαία κατανόηση μεταξύ των πολιτών.

Σχετικά με τον ΗΡΩΝ
Ο Όμιλος ΗΡΩΝ αποτελεί τον πρώτο ιδιώτη προμηθευτή και παραγωγό ηλεκτρικής ενέργειας που δραστηριοποιήθηκε στην Ελλάδα, με στέρεες βάσεις, καινοτόμες δράσεις και αξιοπιστία. Από το 2009 κι έπειτα πορεύεται με την αξιοπιστία δύο μεγάλων ενεργειακών Ομίλων: τον Όμιλο ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ, και την ENGIE. Το 2004 κατασκεύασε την πρώτη ιδιωτική μονάδα ηλεκτροπαραγωγής στην Ελλάδα, την ΗΡΩΝ Ι, ισχύος 147 MW και το 2009 λειτούργησε το δεύτερο σταθμό συνδυασμένου κύκλου, τον ΗΡΩΝ ΙΙ, ισχύος 435 MW. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε την ιστοσελίδα του Ομίλου ΗΡΩΝ http://www.heron.gr/

Σχετικά με την GRIDMATES
Η εταιρεία GRIDMATES βοηθάει τους παρόχους ενέργειας να δημιουργήσουν προγράμματα εταιρικής κοινωνικής ευθύνης. Η GRIDMATES είναι μία καινοτόμα διαδικτυακή πλατφόρμα για έξυπνες δωρεές ηλεκτρικής ενέργειας. Ο στόχος της GRIDMATES είναι να εξαλείψει την ενεργειακή ένδεια παγκοσμίως. Πρόκειται για έναν συνδυασμό υπηρεσιών Λογισμικού, Έξυπνων Ενεργειακών Λύσεων και Κοινωνικής Συνεισφοράς από υψηλού επιπέδου ειδικούς στο χώρο των επιχειρήσεων, της ενέργειας και της τεχνολογίας. Είναι παγκόσμια καινοτομία και έχει βραβευτεί από το Υπουργείο Ενέργειας της Αμερικής (US Dept. of Energy).

Το Share The Light, η πρώτη διαδικτυακή πλατφόρμα μικροχρηματοδότησης ενέργειας, που σχεδίασε, ανέπτυξε, και στηρίζει ο Όμιλος ΗΡΩΝ σε συνεργασία με την εταιρεία GRIDMATES, είναι πλέον πραγματικότητα. Στην πρώτη εκστρατεία που φιλοξενείται στην πλατφόρμα, ο ΗΡΩΝ συνεργάζεται με την MKO HOPEgenesis προκειμένου να συγκεντρώσει το ποσό των 5.000 € (πέντε χιλιάδων ευρώ) το οποίο θα καλύψει το σύνολο των αναγκών σε ηλεκτρική ενέργεια για το παιδικό δωμάτιο ενός παιδιού που θα γεννηθεί στη Δονούσα, από την πρώτη μέρα της γέννησής του έως και τα δεκαοκτώ του χρόνια. Με την ανάπτυξη της πλατφόρμας Share The Light ο ΗΡΩΝ προσφέρει το ρεύμα που θα χαρίσει στο παιδί της HOPEgenesis τα πρώτα βραδινά του παραμύθια και θα τροφοδοτήσει τη μόρφωση και τα χόμπι του.

Για να πετύχουμε το στόχο χρειαζόμαστε και τη δική σου συμβολή. Ο καθένας μπορεί να συμβάλει στη διαδικτυακή καμπάνια, απλά κάνοντας κλικ στο www.sharethelight.gr και δωρίζοντας το ποσό που επιθυμεί. 

Ο ΗΡΩΝ το διπλασιάζει ώστε μαζί να χτίσουμε ένα φωτεινό μέλλον για τα παιδιά, που σίγουρα το αξίζουν.

Το Share The Light, η πρώτη διαδικτυακή πλατφόρμα μικροχρηματοδότησης ενέργειας, που σχεδίασε, ανέπτυξε, και στηρίζει ο Όμιλος ΗΡΩΝ σε συνεργασία με την εταιρεία GRIDMATES, είναι πλέον πραγματικότητα. Στην πρώτη εκστρατεία που φιλοξενείται στην πλατφόρμα, ο ΗΡΩΝ συνεργάζεται με την MKO HOPEgenesis προκειμένου να συγκεντρώσει το ποσό των 5.000 € (πέντε χιλιάδων ευρώ) το οποίο θα καλύψει το σύνολο των αναγκών σε ηλεκτρική ενέργεια για το παιδικό δωμάτιο ενός παιδιού που θα γεννηθεί στη Δονούσα, από την πρώτη μέρα της γέννησής του έως και τα δεκαοκτώ του χρόνια. Με την ανάπτυξη της πλατφόρμας Share The Light ο ΗΡΩΝ προσφέρει το ρεύμα που θα χαρίσει στο παιδί της HOPEgenesis τα πρώτα βραδινά του παραμύθια και θα τροφοδοτήσει τη μόρφωση και τα χόμπι του.

Για να πετύχουμε το στόχο χρειαζόμαστε και τη δική σου συμβολή. Ο καθένας μπορεί να συμβάλει στη διαδικτυακή καμπάνια, απλά κάνοντας κλικ στο www.sharethelight.gr και δωρίζοντας το ποσό που επιθυμεί. 

Ο ΗΡΩΝ το διπλασιάζει ώστε μαζί να χτίσουμε ένα φωτεινό μέλλον για τα παιδιά, που σίγουρα το αξίζουν.

Οι σχέση που έχουμε με τους πελάτες μας βασίζεται πάνω στην φερεγγυότητα και την διαφάνεια. Στα πλαίσια αυτά και μία συνεχώς αναπτυσσόμενη πορεία παρακάτω έχετε τη δυνατότητα να δείτε τα οικονομικά στοιχεία του. Επιλέξτε ανάλογα με τη χρονιά που σας ενδιαφέρει.

ΕΤΗΣΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ 2017

ΗΡΩΝ I ΘΕΡΜΟΗΛΕΚΤΡΙΚΗ Xρήση από 1η Ιανουαρίου έως την 31η Δεκεμβρίου 2017  pdf.01  pdf.01
Ελληνικό PDF English PDF
ΗΡΩΝ II ΘΕΡΜΟΗΛΕΚΤΡΙΚΗ Xρήση από 1η Ιανουαρίου έως την 31η Δεκεμβρίου 2017  pdf.01  pdf.01
Ελληνικό PDF English PDF

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε κατ’ ευθείαν με τα κεντρικά μας γραφεία στο 210-69.68.610, μέσω αποστολής email στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή μέσω της φόρμας επικοινωνίας.

Οι σχέση που έχουμε με τους πελάτες μας βασίζεται πάνω στην φερεγγυότητα και την διαφάνεια. Στα πλαίσια αυτά και μία συνεχώς αναπτυσσόμενη πορεία παρακάτω έχετε τη δυνατότητα να δείτε τα οικονομικά στοιχεία του. Επιλέξτε ανάλογα με τη χρονιά που σας ενδιαφέρει.

ΕΤΗΣΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ 2017

ΗΡΩΝ I ΘΕΡΜΟΗΛΕΚΤΡΙΚΗ Xρήση από 1η Ιανουαρίου έως την 31η Δεκεμβρίου 2017  pdf.01  pdf.01
Ελληνικό PDF English PDF
ΗΡΩΝ II ΘΕΡΜΟΗΛΕΚΤΡΙΚΗ Xρήση από 1η Ιανουαρίου έως την 31η Δεκεμβρίου 2017  pdf.01  pdf.01
Ελληνικό PDF English PDF

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε κατ’ ευθείαν με τα κεντρικά μας γραφεία στο 210-69.68.610, μέσω αποστολής email στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή μέσω της φόρμας επικοινωνίας.

O ΗΡΩΝ για άλλη μια φορά πρωτοπορεί και σου προσφέρει σύγχρονες και καινοτόμες υπηρεσίες για την καλύτερη εξυπηρέτησή σου. Η νέα μας υπηρεσία ηλεκτρονικής τιμολόγησης e-Bill είναι πλέον διαθέσιμη σε κάθε οικιακή & επαγγελματική Παροχή και με την ενεργοποίησή της βγαίνεις πολλαπλά κερδισμένος.

 • Συμβάλλεις στην προστασία του περιβάλλοντος με τη μείωση της κατανάλωσης χαρτιού
 • Διασφαλίζεις την προστασία των προσωπικών σου δεδομένων
 • Γλυτώνεις χώρο & χρόνο από την αρχειοθέτηση έντυπων λογαριασμών

Θέλοντας να εξασφαλίσουμε περισσότερα προνόμια στους Πελάτες που θα επιλέξουν την υπηρεσία e-Bill, ο όμιλος ΗΡΩΝ προσφέρει σε κάθε οικιακή Παροχή ένα πλήρες ασφαλιστικό πακέτο σπιτιού, το “ΗΡΩΝ Home Protection”, σε συνεργασία με την ΕΥΡΩΠΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ. Το ειδικά σχεδιασμένο ασφαλιστικό πρόγραμμα σου παρέχεται εντελώς δωρεάν με την ενεργοποίηση της ηλεκτρονικής τιμολόγησης e-Bill, έχει διάρκεια 12 μήνες και προσφέρει προστασία περιεχομένου οικίας έως και €5.000!

Μη χάσεις την ευκαιρία να επωφεληθείς από τα διπλά οφέλη της υπηρεσίας e-Bill. Ενεργοποίησε σήμερα και απόκτησε δωρεάν το πλήρες ασφαλιστικό πακέτο σπιτιού “ΗΡΩΝ Home Protection”.

Σε κάθε περίπτωση που δεν επιθυμείς να λάβεις το ασφαλιστικό πακέτο, μπορείς να αποεπιλέξεις το πεδίο “ΗΡΩΝ Home Protection” και η υπηρεσία ηλεκτρονικής τιμολόγησης e-Bill παραμένει κανονικά ενεργοποιημένη.

Για να ενεργοποιήσεις την υπηρεσία e-Bill, πάτησε εδώ.


Επικοινωνία

Κεντρικά Γραφεία:
Λεωφ. Κηφισίας 124, Αθήνα 11526
Τηλέφωνο:
18228
Fax:
+30 210-6968196
Διεύθυνση E-mail:
CustomerCare@heron.gr

 

Κατάστημα ΘΗΒΑ
Επαμεινώνδα 62, ΤΚ 32200, Θήβα
ΤΗΛΕΦΩΝΟ:
2262 024988
FAX:
2262 024984
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ E-MAIL:
thivashop@heron.gr

 

Κατάστημα ΚΡΗΤΗ
Έβανς 13, ΤΚ 71 201, Ηράκλειο Κρήτης
ΤΗΛΕΦΩΝΟ:
2810 242868
FAX:
2810 242868
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ E-MAIL:
heron.crete@gmail.com

Customer Care

Ένας εκπρόσωπός μας πάντα δίπλα σας

Αρμόδια Ρυθμιστική Αρχή Ρ.Α.Ε.

Πως θα γίνω πελάτης ΗΡΩΝ

Γίνε σήμερα Πελάτης ΗΡΩΝ και επωφελήσου από τις ανταγωνιστικές μας χρεώσεις αλλά και τις επιπλέον υπηρεσίες μας.
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.
Θέλω να μάθω περισσότερα Συμφωνώ