Για την ορθότερη περιήγησή σου στον ιστότοπό μας, προτείνεται η χρήση άλλου browser (Edge, Firefox, Chrome, Safari).
e-Contract
ECO
ENERGY
02/02
ECO UP
ΓΙΑ ΤΟ ΣΠΙΤΙ

ΣΠΙΤΙ & ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΜΕ ΠΡΑΣΙΝΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ

Νέα πρoγράμματα Ηλεκτρικής Ενέργειας EcoDrive HOME & EcoDrive HOME CHARGE από τον ΗΡΩΝΑ για οικιακούς καταναλωτές με ηλεκτρικό αυτοκίνητο. Απόκτησέ τα με δώρο έως και το 50% της νυχτερινής κατανάλωσης!

EcoDrive
HOME
& HOME CHARGE

ΠΩΣ ΕΠΩΦΕΛΟΥΜΑΙ

Ο ΗΡΩΝ, ο κορυφαίος ιδιώτης παραγωγός και προμηθευτής Ηλεκτρικής Ενέργειας στην Ελλάδα, σου προσφέρει Ηλεκτρικό Ρεύμα με έκπτωση έως και 50%, επί της νυχτερινής σου κατανάλωσης, για το ηλεκτρικό σου αυτοκίνητο επιβραβεύοντας τη συνέπειά σου με πρόσθετη έκπτωση 45%.

Χρησιμοποιώντας ηλεκτρικό αυτοκίνητο αφήνεις το δικό σου «πράσινο» αποτύπωμα, με τον ΗΡΩΝΑ να συμμετέχει σε αυτό προσφέροντας τα προγράμματα EcoDrive HOME και EcoDrive HOME CHARGE με τα εξής πρόσθετα χαρακτηριστικά:

 • Ηλεκτρονική λήψη του Λογαριασμού σου για εξοικονόμηση χαρτιού
 • Πράσινο Πιστοποιητικό με το οποίο θα βεβαιώνεται, ότι η ηλεκτρική ενέργεια που κατανάλωσες έχει παραχθεί από Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας. Κάθε χρόνο ο ΗΡΩΝ θα αναλαμβάνει το κόστος αγοράς και φύτευσης ενός δένδρου για σένα στα πλαίσια προγράμματος δενδροφυτεύσεων.

Επιπλέον, εάν επιθυμείς τη φόρτιση του αυτοκινήτου στο σπίτι σου, με το πρόγραμμα EcoDrive HOME CHARGE ο ΗΡΩΝ αναλαμβάνει να σε προμηθεύσει με φορτιστή τύπου EVBox Elvi, ονομαστικής αξίας 850€ πλέον ΦΠΑ 24%, έναντι μηνιαίας χρέωσης ίσης με το ποσό των 35,42€ πλέον ΦΠΑ 24%.

ΤΙ ΠΛΗΡΩΝΩ

Πάγιο (€/μήνα)

Χρέωση Ηλεκτρικής Ενέργειας ημέρας με Έκπτωση Συνέπειας 45% (€/kWh)

Χρέωση Ηλεκτρικής Ενέργειας ημέρας χωρίς Έκπτωση Συνέπειας (€/kWh)

Χρέωση Ηλεκτρικής Ενέργειας νύχτας μετά ΔΩΡΟΥ και με πρόσθετη Έκπτωση Συνέπειας 45% (€/kWh)

ΔΩΡΟ

Χρέωση Ηλεκτρικής Ενέργειας νύχτας χωρίς Έκπτωση Συνέπειας (€/kWh)

2,90

0,06050

0,11000

0,02159

Για μετρητές διπλής εγγραφής: 50% της Κατανάλωσης Ηλεκτρικής Ενέργειας νύχτας*

0,07850

*Για μετρητές χωρίς διπλή εγγραφή, το 30% της Ημερήσιας Κατανάλωσης θα λογίζεται ως Νυχτερινή Κατανάλωση, επί της οποίας θα εφαρμόζεται το δώρο του 50%.

 • Διάρκεια σύμβασης: 24 μήνες
 • Οι Εκπτώσεις Συνέπειας του ως άνω Πίνακα αφορούν αποκλειστικά στις ανταγωνιστικές χρεώσεις ημερήσιας και νυχτερινής κατανάλωσης του Λογαριασμού (εξαιρουμένης της Χρέωσης Παγίου).
 • Οι τιμές που αναγράφονται στον ανωτέρω πίνακα αφορούν αποκλειστικά στις ανταγωνιστικές χρεώσεις για την προμήθεια ηλεκτρικής ενέργειας υπό την προϋπόθεση μη ενεργοποίησης της ρήτρας αναπροσαρμογής, κατά την διακριτική ευχέρεια του Προμηθευτή και δεν περιλαμβάνουν τις Ρυθμιζόμενες Χρεώσεις και τον ΦΠΑ. Ακριβής  προσδιορισμός όλων των χρεώσεων περιλαμβάνεται λεπτομερώς στους Ειδικούς & Γενικούς Όρους των Προγραμμάτων EcoDrive HOME & EcoDrive HOME CHARGE.

ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΠΡΟΝΟΜΙΑ

 1. Μηδενική εγγύηση/προκαταβολή μέσω της ενεργοποίησης της πάγιας εντολής.

 2. Επιστροφή 25%, ως επιβράβευση της καλής και σταθερής συνεργασίας, επί του συνολικού ποσού της εγγύησης, με τη συμπλήρωση κάθε ενός (1) πλήρους έτους συνεργασίας, εφόσον δεν υπάρχουν ληξιπρόθεσμες οφειλές.

 1. ΠΩΣ ΓΙΝΟΜΑΙ ΠΕΛΑΤΗΣ;

  Γίνε πελάτης ΗΡΩΝ, εύκολα και απλά και απόλαυσε μοναδικά προνόμια, σχεδιασμένα ειδικά για εσένα!

 2. ΠΩΣ ΑΛΛΑΖΩ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ;

  Χρειάζεσαι... αλλαγή; Έλα στον ΗΡΩΝΑ! Άλλαξε προμηθευτή, σύντομα και απλά, χωρίς χρονοβόρες διαδικασίες, και πάρε τη δύναμη της ενέργειας, στα χέρια σου! Τόσο εύκολα!

 3. ΜΕΤΑΚΟΜΙΖΩ! ΤΙ ΚΑΝΩ;

  Μπαίνεις σε νέο σπίτι και αναρωτιέσαι πώς θα μπουν τα πράγματα σε τάξη; Απλά βάλε τον ΗΡΩΝΑ στο πρόγραμμα, και απόλαυσε τη νέα καθημερινότητά σου, με δύναμη και ενέργεια! Εύκολα και σίγουρα.

ΟΛΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
ΕΡΩΤΗΣΗ 01
Πόσο χρήσιμες σου φάνηκαν οι πληροφορίες σχετικά με τα θέματα που σε ενδιέφεραν;
ΕΡΩΤΗΣΗ 02
Βρήκες όλες τις πληροφορίες που χρειαζόσουν;
ΕΡΩΤΗΣΗ 03
Πόσο εύκολα βρήκες τις πληροφορίες που σε ενδιέφεραν;
ΕΡΩΤΗΣΗ 04
Θα έλεγες ότι οι εντυπώσεις σου από το σύνολο της ιστοσελίδας ΗΡΩΝ είναι ικανοποιητικές;
ΕΡΩΤΗΣΗ 05
Υπάρχει κάτι επιπλέον, που θα ήθελες να υπάρχει μέσα στην ιστοσελίδα αλλά δεν το βρήκες;