Για την ορθότερη περιήγησή σου στον ιστότοπό μας, προτείνεται η χρήση άλλου browser (Edge, Firefox, Chrome, Safari).
e-Contract
14.12.2020
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Νέα Υπηρεσία Eco-Advisor από τον ΗΡΩΝA και τη Schneider Electric

Τη στρατηγική τους συνεργασία στον τομέα της Ενεργειακής Απόδοσης ανακοινώνουν η κορυφαία ελληνική εταιρία παραγωγής και προμήθειας ενέργειας ΗΡΩΝ και ο παγκόσμιος ειδικός διαχείρισης ενέργειας και αυτοματισμού, Schneider Electric.

Νέα Υπηρεσία Eco-Advisor από τον ΗΡΩΝA και τη Schneider Electric.

Τη στρατηγική τους συνεργασία στον τομέα της Ενεργειακής Απόδοσης ανακοινώνουν η κορυφαία ελληνική εταιρία παραγωγής και προμήθειας ενέργειας ΗΡΩΝ και ο παγκόσμιος ειδικός διαχείρισης ενέργειας και αυτοματισμού, Schneider Electric.

Οι ΗΡΩΝ και Schneider Electric δημιούργησαν τον Ενεργειακό Σύμβουλο των Επιχειρήσεων, τον «Eco-Advisor». Πρόκειται για μία νέα υπηρεσία, η οποία μέσω της χρήσης «έξυπνων» ψηφιακών τεχνολογιών, IoT (Internet of Things), βοηθά τις επιχειρήσεις να βελτιώσουν την ενεργειακή απόδοση των εγκαταστάσεων τους. Το όφελος που αποκομίζουν συνίσταται στη μείωση των λειτουργικών τους δαπανών, στον περιορισμό του περιβαλλοντικού τους αποτυπώματος και στη βιώσιμη ανάπτυξη τους.

Η υπηρεσία «Eco-Advisor» απευθύνεται σε μεγάλους καταναλωτές ηλεκτρικής ενέργειας με παροχές Μέσης και Χαμηλής Τάσης που είναι πελάτες του ΗΡΩΝΑ. Η νέα υπηρεσία παρέχει σε βιομηχανίες, αλυσίδες καταστημάτων, ξενοδοχεία, καθώς και σε μεσαίες και μεγάλες επιχειρήσεις, πρόσβαση σε ψηφιακή πλατφόρμα Cloud Monitoring. Μέσω της πλατφόρμας αυτής, οι χρήστες της έχουν μπροστά στον υπολογιστή ή και στο κινητό τους τηλέφωνο την ψηφιακή απεικόνιση της ενεργειακής κατανάλωσης των εγκαταστάσεων και του ηλεκτρομηχανολογικού εξοπλισμού των επιχειρήσεων τους σε πραγματικό χρόνο. Ο «Eco-Advisor» παρέχει τη δυνατότητα της απευθείας διαχείρισης όλων των πηγών ενέργειας και της αποστολής τακτικών αναφορών απόδοσης. Επιπλέον, οι επιχειρήσεις με τον «EcoAdvisor» αποκτούν τον δικό τους ενεργειακό σύμβουλο για την αποδοτικότερη αξιοποίηση των δεδομένων αυτών. Ειδικοί σύμβουλοι του ΗΡΩΝΑ και της Schneider Electric θα βρίσκονται δίπλα στους πελάτες, καθοδηγώντας τους στην υλοποίηση όλων των απαραίτητων παρεμβάσεων προκειμένου να περιορίσουν την ενεργειακή τους κατανάλωση.

Και όχι μόνο! Ο ΗΡΩΝ δύναται να αναλάβει για λογαριασμό των πελατών του τις αναγκαίες επενδύσεις, εφόσον αυτές απαιτηθούν για την αντικατάσταση εξοπλισμού των επιχειρήσεων τους. Η κορυφαία εταιρία παραγωγής και προμήθειας ενέργειας, μέσω του EcoAdvisor, υποστηρίζει οικονομικά τους πελάτες της, οι οποίοι θα αποπληρώσουν το κόστος μέσω της εξοικονόμησης ενέργειας.

Αναλυτικά οι χρήστες της υπηρεσίας Eco-Advisor επωφελούνται των εξής προνομίων:

  • Ψηφιοποίηση της εγκατάστασης με την υποστήριξη IoT τεχνολογίας
  • Ταχεία πρόσβαση στο ιστορικό της κατανάλωσης ενέργειας της εγκατάστασής τους
  • Διασύνδεση στην ίδια πλατφόρμα Cloud Monitoring συστημάτων διαφορετικών πηγών ενέργειας
  • Ορισμός στόχων ενεργειακής εξοικονόμησης (Energy Performance Indicators - EnPIs)
  • Ποιοτική και ποσοτική ανάλυση της ενέργειας
  • Άμεση ενημέρωση συμβάντων με ψηφιακές ειδοποιήσεις και email
  • Συμβουλευτικές υπηρεσίες και υλοποίηση επενδυτικών σχεδίων εξοικονόμησης ενέργειας

Η νέα υπηρεσία  «Eco-Advisor» είναι αποτέλεσμα του οράματος που έχουν ο ΗΡΩΝ και η Schneider Electric για την αντιμετώπιση της κλιματικής αλλαγής και την προστασία του περιβάλλοντος, δεδομένου ότι ο ΗΡΩΝ επιδιώκει τη διείσδυση των «πράσινων» και καθαρών μορφών ενέργειας στην κατανάλωση και η Schneider Electric την προώθηση της βιώσιμης ανάπτυξης των επιχειρήσεων.

Οι δύο εταιρίες προτρέπουν τους πελάτες τους να συμμετάσχουν στην επίτευξη των στόχων μέσα από την παροχή φιλικών προς το περιβάλλον προϊόντων και υπηρεσιών ενέργειας. Η καινοτόμα υπηρεσία «Eco-Advisor», η εξοικονόμηση ενέργειας, είναι το νέο μέσο για τη μετάβαση στο «πράσινο» μέλλον.

ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ

13.10.2020
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

EcoHeat: Η ολοκληρωμένη λύση από τον ΗΡΩΝA για Φυσικό Αέριο στο σπίτι.

Το νέο πρόγραμμα «EcoHeat» του ΗΡΩΝΑ παρέχει μια οικονομική και ολοκληρωμένη λύση σύνδεσης κατοικιών στο Φυσικό Αέριο, μέσω 24μηνης άτοκης χρηματοδότησης για εγκατάσταση νέου εξοπλισμού αλλά και αντικατάσταση παλαιού λέβητα.

12.10.2020
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Στρατηγική Συνεργασία με τη βιομηχανία ΜΕΛ στην Προμήθεια Ηλεκτρικής Ενέργειας.

Στο δρόμο για την απελευθέρωση της εγχώριας αγοράς Ηλεκτρικής Ενέργειας στην Υψηλή Τάση προχωρά η εταιρεία παραγωγής και προμήθειας ενέργειας ΗΡΩΝ.

01.10.2020
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Τροποποίηση των Γενικών Όρων

Τροποποίηση των Γενικών Όρων των Εμπορικών Προγραμμάτων Ηλεκτρικής Ενέργειας

01.10.2020
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Τρία νέα καταστήματα ΗΡΩΝ σε Λάρισα, Καβάλα και Πλατεία Βικτωρίας στην Αθήνα

Ο ΗΡΩΝ συνεχίζει τη δυναμική του επέκταση στην Ελλάδα, ανοίγοντας τρία νέα Καταστήματα προμήθειας ηλεκτρικής ενέργειας & φυσικού αερίου στη Λάρισα, στην Καβάλα και στην Πλατεία Βικτωρίας στην Αθήνα.

ΟΛΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
QUESTION 01
Πόσο χρήσιμες σου φάνηκαν οι πληροφορίες σχετικά τα θέματα που σε ενδιέφεραν;
QUESTION 02
Βρήκες όλες τις πληροφορίες που χρειαζόσουν;
QUESTION 03
Πόσο εύκολα βρήκες τις πληροφορίες που σε ενδιέφεραν;
QUESTION 04
Θα έλεγες ότι οι εντυπώσεις σου από το σύνολο της ιστοσελίδας ΗΡΩΝ είναι ικανοποιητικές;
QUESTION 05
Υπάρχει κάτι επιπλέον, που θα ήθελες να υπάρχει μέσα στην ιστοσελίδα αλλά δεν το βρήκες;