Local
Για την ορθότερη περιήγησή σου στον ιστότοπό μας, προτείνεται η χρήση άλλου browser (Edge, Firefox, Chrome, Safari).
e-contract
18.04.2022
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΗΡΩΝ: Δεντροφύτευση στο Ποικίλο Όρος σε συνεργασία με την WΕ4ALL

Ο κορυφαίος Όμιλος παραγωγής και προμήθειας ενέργειας ΗΡΩΝ αναλαμβάνει μία νέα σειρά σημαντικών δράσεων για την προστασία του περιβάλλοντος.

Η πρώτη από μία σειρά πρωτοβουλιών για την προστασία του περιβάλλοντος.

Ο κορυφαίος Όμιλος παραγωγής και προμήθειας ενέργειας ΗΡΩΝ αναλαμβάνει μία νέα σειρά σημαντικών δράσεων για την προστασία του περιβάλλοντος. Ξεκινώντας από τη δεντροφύτευση 400 δέντρων στο Ποικίλο Όρος του Δήμου Φυλής, η οποία πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 9/4, με την πολύτιμη βοήθεια του περιβαλλοντικού φορέα WE4ALL, ο ΗΡΩΝ θα φυτεύσει 1.000 δέντρα μέσα στην άνοιξη του 2022, σε πληγείσες περιοχές της χώρας, όπως αυτές της Εύβοιας και της Ηλείας. 

Στο κάλεσμα της εταιρείας, ανταποκρίθηκαν άμεσα περισσότεροι από 130 εργαζόμενοι του ΗΡΩΝΑ με τις οικογένειές τους, αλλά και συνάδελφοί τους από τον όμιλο ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ. Με αφορμή τη δεντροφύτευση, ενήλικες και παιδιά, είχαν την ευκαιρία να μοιραστούν όμορφες στιγμές, να περάσουν δημιουργικά τον χρόνο τους στη φύση και παράλληλα να αναδείξουν την αξία της εθελοντικής δράσης για τη βιωσιμότητα του οικοσυστήματος.

Με αυτή την πρωτοβουλία, ο ΗΡΩΝΑΣ ανταποκρίνεται με υπευθυνότητα στο όραμά του για την προστασία του περιβάλλοντος και παράλληλα κάνει πράξη τη δέσμευσή του απέναντι στους πελάτες των προγραμμάτων ECO ENERGY: για κάθε συμβόλαιο φυτεύεται και ένα δέντρο σε περιοχές που το έχουν ανάγκη. Επιπλέον τα εν λόγω  προγράμματα συνοδεύονται από πράσινο πιστοποιητικό, το οποίο βεβαιώνει ότι η ηλεκτρική ενέργεια που καταναλώθηκε έχει παραχθεί από Ανανεώσιμες Πηγές, ενισχύοντας έτσι τους δεσμούς εμπιστοσύνης που έχουν καλλιεργηθεί ανάμεσα στην εταιρεία και τους πελάτες της.

Ο κ. Λουκάς Δημητρίου, Γενικός Διευθυντής του Ομίλου ΗΡΩΝ, δήλωσε σχετικά: «Με τις πρωτοβουλίες, τις επενδύσεις σε Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας, καθώς και με τα «πράσινα» προγράμματά του, ο ΗΡΩΝ συμβάλλει ενεργά στην εξασφάλιση της βιωσιμότητας του πλανήτη. Η δεντροφύτευση στο Ποικίλο Όρος, ήταν μια ευκαιρία για όλους μας να έρθουμε κοντά στη φύση και να ενωθούμε για έναν καλό σκοπό. Οι πρωτοβουλίες μας με γνώμονα την προστασία του περιβάλλοντος θα συνεχιστούν εντατικά και το επόμενο διάστημα».

ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ

22.04.2024
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Δενδροφύτευση για την Παγκόσμια Ημέρα της Γης

Την Παρασκευή 19 Απριλίου, 150 μαθητές γυμνασίου σχολείων του Δήμου Αχαρνών υποδέχτηκαν την Παγκόσμια Ημέρα της Γης με δενδροφύτευση στo λόφο των Σαράντα Μαρτύρων...

02.04.2024
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

3 χρόνια Ενεργειακή Κοινότητα ΗΡΩΝ ΕΝ.Α.

Τρία χρόνια συμπλήρωσε πρόσφατα η πρώτη και μεγαλύτερη ενεργειακή κοινότητα της χώρας μας, η Ενεργειακή Κοινότητα HΡΩΝ ΕΝ.Α., που απαριθμεί πλέον 5.000 μέλη που την τιμούν με την εμπιστοσύνη τους.

07.03.2024
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Πίστωση Ειδικού Τέλους ΑΠΕ 1% έτους 2020

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι, σε συνέχεια της δημοσίευσης του Οριστικού Πίνακα για τον επιμερισμό των ποσών από σταθμούς ΑΠΕ σε μία ή περισσότερες Δημοτικές ή Τοπικές κοινότητες για το έτος 2020 ...

26.02.2024
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Νικητές διαγωνισμού «ΓΙΝΕ ΠΕΛΑΤΗΣ ΗΡΩΝ»

Για μία ακόμα φορά, οι νέοι πελάτες του ΗΡΩΝΑ κέρδισαν μοναδικά δώρα!

ΟΛΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
QUESTION 01
Πόσο χρήσιμες σου φάνηκαν οι πληροφορίες σχετικά τα θέματα που σε ενδιέφεραν;
QUESTION 02
Βρήκες όλες τις πληροφορίες που χρειαζόσουν;
QUESTION 03
Πόσο εύκολα βρήκες τις πληροφορίες που σε ενδιέφεραν;
QUESTION 04
Θα έλεγες ότι οι εντυπώσεις σου από το σύνολο της ιστοσελίδας ΗΡΩΝ είναι ικανοποιητικές;
QUESTION 05
Υπάρχει κάτι επιπλέον, που θα ήθελες να υπάρχει μέσα στην ιστοσελίδα αλλά δεν το βρήκες;