Για την ορθότερη περιήγησή σου στον ιστότοπό μας, προτείνεται η χρήση άλλου browser (Edge, Firefox, Chrome, Safari).
e-Contract
16.04.2020
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ENGIE και ΗΡΩΝ δίπλα στην Εξέλιξη Ζωής

Η ENGIE Hellas και ο ΗΡΩΝ έχοντας ως κύριο μέλημά τους την Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη, προχώρησαν σε δωρεά μέσων ατομικής προστασίας και ηλεκτρονικών υπολογιστών στην Εξέλιξη Ζωής.

ENGIE και ΗΡΩΝ δίπλα στις ευάλωτες κοινωνικές ομάδες της Εξέλιξης Ζωής

Η ENGIE Hellas και ο ΗΡΩΝ έχοντας ως κύριο μέλημά τους την Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη, προχώρησαν σε δωρεά μέσων ατομικής προστασίας και ηλεκτρονικών υπολογιστών στην Εξέλιξη Ζωής.

Καθώς βρισκόμαστε όλοι μας αντιμέτωποι με την παγκόσμια πανδημία και την κρίση της δημόσιας υγείας εξαιτίας του κορονοϊού,  η ENGIE Hellas και ο Όμιλος ΗΡΩΝ ενώνουν τις δυνάμεις τους και   προχωρούν σε δωρεά μέσων ατομικής προστασίας και ειδών ανάγκης στην ΑΜΚΕ Εξέλιξη Ζωής. Το υλικό αυτό είναι απαραίτητο για την κάλυψη των αναγκών υγιεινής, ασφάλειας και διδασκαλίας των παιδιών που διαμένουν στις συνεργαζόμενες δομές κλειστής παιδικής προστασίας.

Η ENGIE έχει ως βασικό της μέλημα την Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη και ειδικά τέτοιες στιγμές είναι καθήκον της να σταθεί δίπλα στο συνάνθρωπό της. Με αυτή τη δωρεά, η ENGIE θέλει να ενισχύσει την προσπάθεια της Εξέλιξης Ζωής να υποστηρίξει και να ενδυναμώσει τις ευάλωτες κοινωνικές ομάδες. 

Παράλληλα η συμμετοχή της ομάδας του ΗΡΩΝΑ με τη δωρεά ηλεκτρονικών υπολογιστών για την εξ' αποστάσεως διδασκαλία των παιδιών, έρχεται να πλαισιώσει την πρωτοβουλία αλληλεγγύης και να συνεισφέρει έμπρακτα στην απρόσκοπτη λειτουργεία της ΑΜΚΕ Εξέλιξη Ζωής και στην ευημερία των παιδιών που διεκδικούν με αισιοδοξία, ισορροπία και γνώση ένα καλύτερο μέλλον.

Σε αυτή τη δύσκολη περίοδο που διανύουμε, η ENGIE Hellas και ο Όμιλος ΗΡΩΝ, βρίσκονται δίπλα στους ανθρώπους που δίνουν το δικό τους αγώνα και γίνονται φωτεινοί αρωγοί σε δράσεις με ουσιαστικό και υπεύθυνο κοινωνικό αποτύπωμα.

ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ

03.07.2020
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Δείπνο Αγάπης

Δίπλα στους άστεγους της Αθήνας βρέθηκε η Εταιρία Παραγωγής και Προμήθειας Ενέργειας «ΗΡΩΝ».

04.06.2020
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο ΗΡΩΝ τιμά την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος

Ο ΗΡΩΝ τιμά την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος, με νέες υπηρεσίες ενέργειας που οδηγούν σε ένα πράσινο μέλλον με μηδενικές εκπομπές CO2.

27.05.2020
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Έκδοση Έκτακτου Λογαριασμού ΗΡΩΝ – Επιστροφή ΕΤΜΕΑΡ

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι σας έχει αποσταλεί έκτακτος (πιστωτικός) Λογαριασμός, ο οποίος σας επιστρέφει το ποσό της Εκκαθάρισης Ειδικού Τέλους Μείωσης Αερίων Ρύπων (ΕΤΜΕΑΡ).

04.05.2020
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Πλήρες ωράριο λειτουργίας καταστημάτων ΗΡΩΝ

Από τη Δευτέρα 04/05/2020 τα Καταστήματα ΗΡΩΝ παραμένουν ανοιχτά με το πλήρες ωράριο λειτουργίας τους, με αυστηρή τήρηση όλων τα απαραιτήτων κανόνων υγιεινής.

ΟΛΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
ΕΡΩΤΗΣΗ 01
Πόσο χρήσιμες σου φάνηκαν οι πληροφορίες σχετικά με τα θέματα που σε ενδιέφεραν;
ΕΡΩΤΗΣΗ 02
Βρήκες όλες τις πληροφορίες που χρειαζόσουν;
ΕΡΩΤΗΣΗ 03
Πόσο εύκολα βρήκες τις πληροφορίες που σε ενδιέφεραν;
ΕΡΩΤΗΣΗ 04
Θα έλεγες ότι οι εντυπώσεις σου από το σύνολο της ιστοσελίδας ΗΡΩΝ είναι ικανοποιητικές;
ΕΡΩΤΗΣΗ 05
Υπάρχει κάτι επιπλέον, που θα ήθελες να υπάρχει μέσα στην ιστοσελίδα αλλά δεν το βρήκες;