Local
Για την ορθότερη περιήγησή σου στον ιστότοπό μας, προτείνεται η χρήση άλλου browser (Edge, Firefox, Chrome, Safari).
e-contract
25.09.2019
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο ΗΡΩΝ Μεγάλος Χορηγός της Χ.Α.Ν.Θ.

Ο Όμιλος ΗΡΩΝ και η Χ.Α.Ν.Θ. ανακοίνωσαν την συνεργασία τους στο πλαίσιο της μεγάλης χορηγίας του Νο1 ιδιώτη προμηθευτή και παραγωγού ενέργειας προς το ιστορικό σωματείο της Θεσσαλονίκης.

Ο ΗΡΩΝ στηρίζει τα παιδιά και τους νέους της Θεσσαλονίκης μέσα από το πιο ιστορικό σωματείο της πόλης, τη Χ.Α.Ν.Θ.

Την Τετάρτη, 25 Σεπτεμβρίου 2019, ο Όμιλος ΗΡΩΝ και η Χ.Α.Ν.Θ. ανακοίνωσαν την συνεργασία τους στο πλαίσιο της μεγάλης χορηγίας του Νο1 ιδιώτη προμηθευτή και παραγωγού ενέργειας  προς το ιστορικό σωματείο της Θεσσαλονίκης.

Η χορηγία περιλαμβάνει την μετονομασία του Κλειστού Αθλητικού Κέντρου σε “Χ.Α.Ν.Θ. - ΗΡΩΝ - Μίμης Τσικίνας” καθώς και την χορηγία των ομάδων μπάσκετ, βόλεϊ, χάντμπολ, αλλά και των ακαδημιών μπάσκετ.

Ο ΗΡΩΝ στηρίζει τα παιδιά και τους νέους της Θεσσαλονίκης μέσα από το πιο ιστορικό σωματείο της πόλης, τη Χ.Α.Ν.Θ., ανταποδίδοντας μέσω της χορηγίας του, την εμπιστοσύνη που πρώτη η Χ.Α.Ν.Θ. επέδειξε προς τον ΗΡΩΝΑ, επιλέγοντάς τον ως προμηθευτή ενέργειας, για όλες τις εγκαταστάσεις της. Ο ΗΡΩΝ στηρίζει την οικογένεια της Χ.Α.Ν.Θ. και τη Θεσσαλονίκη τόσο μέσα από τη χορηγία των αθλητικών ομάδων της Χ.Α.Ν.Θ. όσο και με τα 20 ηλεκτροκίνητα ποδήλατα ΗΡΩΝ e-Βikes, που βρίσκονται στην Πλατεία Χ.Α.Ν.Θ., για χρήση από οποιονδήποτε θέλει να συμβάλει σε έναν φιλικότερο τρόπο μετακίνησης για την πόλη.

Λίγα λόγια για τη Χ.Α.Ν.Θ.

Η Χ.Α.Ν.Θ (Χριστιανική Αδελφότητα Νέων Θεσσαλονίκης) ιδρύθηκε το 1921. Είναι κοινωφελές, μη κερδοσκοπικό σωματείο, με ζωτικής σημασίας παρουσία στην πόλη. Στεγάζεται σε ένα από τα πιο ιστορικά κτίρια της Θεσσαλονίκης και έχει Παραρτήματα στην Καλαμαριά και στο Ασβεστοχώρι. Με ιστορία που μετρά σχεδόν έναν αιώνα, γαλουχεί ήδη την 4η γενιά πολιτών. Η Χ.Α.Ν.Θ. συμβολίζει και προάγει τις ανθρώπινες αξίες, συντροφεύοντας τη ζωή κάθε μέλους της. Μέσα από την άθληση, την εκπαίδευση, τις κατασκηνώσεις, την κοινωνική προσφορά και τον εθελοντισμό, στοχεύει στην ισόρροπη ανάπτυξη του σώματος, του πνεύματος, της ψυχής και της κοινωνικότητας της νεολαίας.

ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ

22.04.2024
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΗΡΩΝ και WE4ALL γιορτάζουν την Παγκόσμια Ημέρα της Γης με δενδροφύτευση στις Αχαρνές

Την Παρασκευή 19 Απριλίου, 150 μαθητές γυμνασίου σχολείων του Δήμου Αχαρνών υποδέχτηκαν την Παγκόσμια Ημέρα της Γης με δενδροφύτευση στo λόφο των Σαράντα Μαρτύρων...

02.04.2024
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

3 χρόνια Ενεργειακή Κοινότητα ΗΡΩΝ ΕΝ.Α.

Τρία χρόνια συμπλήρωσε πρόσφατα η πρώτη και μεγαλύτερη ενεργειακή κοινότητα της χώρας μας, η Ενεργειακή Κοινότητα HΡΩΝ ΕΝ.Α., που απαριθμεί πλέον 5.000 μέλη που την τιμούν με την εμπιστοσύνη τους.

07.03.2024
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Πίστωση Ειδικού Τέλους ΑΠΕ 1% έτους 2020

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι, σε συνέχεια της δημοσίευσης του Οριστικού Πίνακα για τον επιμερισμό των ποσών από σταθμούς ΑΠΕ σε μία ή περισσότερες Δημοτικές ή Τοπικές κοινότητες για το έτος 2020 ...

26.02.2024
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Νικητές διαγωνισμού «ΓΙΝΕ ΠΕΛΑΤΗΣ ΗΡΩΝ»

Για μία ακόμα φορά, οι νέοι πελάτες του ΗΡΩΝΑ κέρδισαν μοναδικά δώρα!

ΟΛΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
QUESTION 01
Πόσο χρήσιμες σου φάνηκαν οι πληροφορίες σχετικά τα θέματα που σε ενδιέφεραν;
QUESTION 02
Βρήκες όλες τις πληροφορίες που χρειαζόσουν;
QUESTION 03
Πόσο εύκολα βρήκες τις πληροφορίες που σε ενδιέφεραν;
QUESTION 04
Θα έλεγες ότι οι εντυπώσεις σου από το σύνολο της ιστοσελίδας ΗΡΩΝ είναι ικανοποιητικές;
QUESTION 05
Υπάρχει κάτι επιπλέον, που θα ήθελες να υπάρχει μέσα στην ιστοσελίδα αλλά δεν το βρήκες;