Local
Για την ορθότερη περιήγησή σου στον ιστότοπό μας, προτείνεται η χρήση άλλου browser (Edge, Firefox, Chrome, Safari).
e-contract
01.10.2020
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Τρία νέα καταστήματα ΗΡΩΝ σε Λάρισα, Καβάλα και Πλατεία Βικτωρίας στην Αθήνα

Ο ΗΡΩΝ συνεχίζει τη δυναμική του επέκταση στην Ελλάδα, ανοίγοντας τρία νέα Καταστήματα προμήθειας ηλεκτρικής ενέργειας & φυσικού αερίου στη Λάρισα, στην Καβάλα και στην Πλατεία Βικτωρίας στην Αθήνα.

  • Στα 10 ανέρχεται πλέον το σύνολο των σημείων εξυπηρέτησης καταναλωτών στην Ελλάδα
  • Στα Καταστήματα ΗΡΩΝ, μπορείτε, μεταξύ άλλων, να:

- Ενημερωθείτε για τα ανταγωνιστικά προίόντα Ηλεκτρικής Ενέργειας και Φυσικού Αερίου

- Πληρώσετε το Λογαριασμό ΗΡΩΝ και να ενημερωθείτε για την Υπηρεσία EcoRoof με χρηματοδότηση για φωτοβολταϊκά στη στέγη και για τα εμπορικά προγράμματα ηλεκτροκίνησης για κατόχους ηλεκτρικών αυτοκινήτων.

Ο ΗΡΩΝ συνεχίζει τη δυναμική του επέκταση στην Ελλάδα, ανοίγοντας τρία νέα Καταστήματα προμήθειας ηλεκτρικής ενέργειας & φυσικού αερίου στη Λάρισα, στην Καβάλα και στην Πλατεία Βικτωρίας στην Αθήνα.

Αριθμώντας πλέον δέκα σημεία λιανικής πώλησης Ηλεκτρικής Ενέργειας και Φυσικού Αερίου  και παροχής σειράς άλλων ενεργειακών προϊόντων και υπηρεσιών, δίνει τη δυνατότητα σε νέους και υφιστάμενους πελάτες να εξυπηρετηθούν απευθείας από το εξειδικευμένο προσωπικό των Καταστημάτων ΗΡΩΝ.

«Ο ΗΡΩΝ ΣΤΗ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΣΟΥ», με την επέκταση του δικτύου Καταστημάτων σε περισσότερες πόλεις της χώρας, επιβεβαιώνει την προτεραιότητα της στρατηγικής του που είναι η κάλυψη των ενεργειακών αναγκών του καταναλωτή με ασφάλεια και διαφάνεια. Μέσα από τα Εμπορικά Προγράμματα Ηλεκτρικής Ενέργειας και Φυσικού Αερίου του ΗΡΩΝΑ καθώς και με τη βοήθεια εξειδικευμένου προσωπικού, ιδιώτες κι επιχειρηματίες μπορούν να επιλέξουν τα κατάλληλα προϊόντα και να βρουν τις ορθότερες και πλέον συμφέρουσες λύσεις με βάση την ενέργεια που καταναλώνουν.

Στα Καταστήματα ΗΡΩΝ οι καταναλωτές έχουν τη δυνατότητα, να πληρώνουν τους Λογαριασμούς τους, να βρίσκουν απαντήσεις σε όλα τους τα ερωτήματα και να κάνουν συγκρίσεις τιμών και προσφορών. Η σύναψη συμβολαίων παροχής Ηλεκτρικής Ενέργειας και Φυσικού Αερίου γίνεται επιτόπου με την πλήρη επεξήγηση των όρων τους για την απόλυτη διασφάλιση των δικαιωμάτων τους.

Οι καταναλωτές ενημερώνονται επίσης, για τις σύγχρονες ηλεκτρονικές υπηρεσίες εξυπηρέτησής τους (myΗΡΩΝ) καθώς και για την επόμενη ημέρα της ενέργειας, με δράσεις που προάγουν την οικολογική συνείδηση και εξοικονομούν ενέργεια και δαπάνες. Για παράδειγμα το πρόγραμμα EcoRoof, το οποίο παρέχει τη δυνατότητα χρηματοδότησης με ευνοϊκούς όρους για την εγκατάσταση φωτοβολταϊκών στη στέγη και τα προγράμματα ηλεκτροκίνησης EcoDrive HOME & EcoDrive HOME CHARGE, τα οποία  προσφέρουν στους κατόχους ηλεκτρικών Ι.Χ. οχημάτων, ιδιαίτερα ανταγωνιστικές τιμές χρέωσης της ηλεκτρικής ενέργειας που καταναλώνουν και την δυνατότητα αγοράς φορτιστών ηλεκτρικών αυτοκινήτων με άκρως προνομιακούς όρους.

Τα τρία νέα Καταστήματα βρίσκονται:

Λάρισα

Διεύθυνση: Μεγάλου Αλεξάνδρου 41, ΤΚ 41222 Λάρισα

Τηλέφωνο: 241 600 7720

E-mail: larissashop@heron.gr

Καβάλα

Διεύθυνση: Δαγκλή 24, ΤΚ 65403 Καβάλα

Τηλέφωνο: 2511 104106

E-mail: kavalashop@heron.gr

Πλατεία Βικτωρίας, Αθήνα

Διεύθυνση: Γ’ Σεπτεμβρίου 82 και Ιουλιανού 28, Πλατεία Βικτωρίας, 10434 Αθήνα

Τηλέφωνα: 211 4117188 & 211 4117189

E-mail: victoriashop@heron.gr

ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ

02.04.2024
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

3 χρόνια Ενεργειακή Κοινότητα ΗΡΩΝ ΕΝ.Α.

Τρία χρόνια συμπλήρωσε πρόσφατα η πρώτη και μεγαλύτερη ενεργειακή κοινότητα της χώρας μας, η Ενεργειακή Κοινότητα HΡΩΝ ΕΝ.Α., που απαριθμεί πλέον 5.000 μέλη που την τιμούν με την εμπιστοσύνη τους.

07.03.2024
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Πίστωση Ειδικού Τέλους ΑΠΕ 1% έτους 2020

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι, σε συνέχεια της δημοσίευσης του Οριστικού Πίνακα για τον επιμερισμό των ποσών από σταθμούς ΑΠΕ σε μία ή περισσότερες Δημοτικές ή Τοπικές κοινότητες για το έτος 2020 ...

26.02.2024
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Νικητές διαγωνισμού «ΓΙΝΕ ΠΕΛΑΤΗΣ ΗΡΩΝ»

Για μία ακόμα φορά, οι νέοι πελάτες του ΗΡΩΝΑ κέρδισαν μοναδικά δώρα!

22.01.2024
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΗΡΩΝ VIBES: ένα καινοτόμο πρόγραμμα επιβράβευσης πελατών

Το νέο, πρωτοποριακό πρόγραμμα επιβράβευσης ΗΡΩN VIBES παρουσίασε στο καταναλωτικό κοινό η κορυφαία εταιρεία ενέργειας ΗΡΩΝ, δίνοντας τη δυνατότητα στους πελάτες της να κερδίζουν μοναδικά δώρα μέσα από μια ειδικά σχεδιασμένη ψηφιακή πλατφόρμα, που φιλοξενείται από την εφαρμογή myΗΡΩΝ.

ΟΛΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
QUESTION 01
Πόσο χρήσιμες σου φάνηκαν οι πληροφορίες σχετικά τα θέματα που σε ενδιέφεραν;
QUESTION 02
Βρήκες όλες τις πληροφορίες που χρειαζόσουν;
QUESTION 03
Πόσο εύκολα βρήκες τις πληροφορίες που σε ενδιέφεραν;
QUESTION 04
Θα έλεγες ότι οι εντυπώσεις σου από το σύνολο της ιστοσελίδας ΗΡΩΝ είναι ικανοποιητικές;
QUESTION 05
Υπάρχει κάτι επιπλέον, που θα ήθελες να υπάρχει μέσα στην ιστοσελίδα αλλά δεν το βρήκες;