Για την ορθότερη περιήγησή σου στον ιστότοπό μας, προτείνεται η χρήση άλλου browser (Edge, Firefox, Chrome, Safari).
e-Contract
03.07.2020
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Δείπνο Αγάπης

«Δείπνο Αγάπης» από τους εργαζόμενους του ΗΡΩΝΑ για τους άστεγους πολίτες της Αθήνας.

«Δείπνο Αγάπης» από τους εργαζόμενους του ΗΡΩΝΑ για τους άστεγους πολίτες της Αθήνας.

 

Δίπλα στους άστεγους της Αθήνας βρέθηκε η Εταιρία Παραγωγής και Προμήθειας Ενέργειας «ΗΡΩΝ».
Στο πλαίσιο των δράσεων Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης που υλοποιεί, ανταποκρίθηκε για δεύτερη φορά στην πρόσκληση της Μη Κερδοσκοπικής Οργάνωσης «Δείπνο Αγάπης», για τη συνεισφορά της Εταιρίας και των εργαζομένων της στην κάλυψη των αναγκών σίτισης των αστέγων συμπολιτών μας στο Μοναστηράκι και το Θησείο.

Η ΜΚΟ «Δείπνο Αγάπης» υλοποιεί ένα αθόρυβο και δύσκολο ανθρωπιστικό έργο για την κάλυψη βιοτικών αναγκών της ευάλωτης αυτής ομάδας του πληθυσμού. Καλεί κάθε Πέμπτη επιχειρήσεις να ενταχθούν σε αυτή την προσπάθεια της μέσα από την προσφορά «Δείπνου Αγάπης». Έτσι, την Πέμπτη 25 Ιουνίου οι εργαζόμενοι του ΗΡΩΝΑ έχοντας ζητήσει και την εθελοντική συνδρομή και καθοδήγηση του Executive Chef Δημήτρη Σκαρμούτσου μαγείρεψαν 300 μερίδες φαγητού εκτελώντας δύο συνταγές μαγειρικής του γνωστού Chef. Η προετοιμασία και παρασκευή των πιάτων έγινε σε εγκαταστάσεις της Gruppo Cucine οι οποίες και προσφέρθηκαν επίσης αφιλοκερδώς.


Το βράδυ της ίδιας μέρας οι άνθρωποι της ΜΚΟ «Δείπνο Αγάπης» μοίρασαν τις μερίδες φαγητού στους άστεγους του κέντρου της Αθήνας.


Η Εταιρία Παραγωγής και Προμήθειας Ενέργειας «ΗΡΩΝ» είχε ανταποκριθεί και τον περασμένο Απρίλιο, μέσα στη δύσκολη περίοδο του lockdown που επιβλήθηκε εξαιτίας της πανδημίας Covid-19, σε αντίστοιχη πρόσκληση της ΜΚΟ «Δείπνο Αγάπης».


Στις πρώτες προτεραιότητες των δράσεων ΕΚΕ του ΗΡΩΝΑ βρίσκονται οι πράξεις αλληλεγγύης και υποστήριξης των ευάλωτων κοινωνικών ομάδων και αυτές θα συνεχιστούν με την ίδια ένταση.

 

ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ

04.09.2020
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Αναβάθμιση συστημάτων της ΗΡΩΝ ΘΕΡΜΟΗΛΕΚΤΡΙΚΗ Α.Ε.

Στο πλαίσιο του συνεχούς εκσυγχρονισμού των υπηρεσιών της ΗΡΩΝ ΘΕΡΜΟΗΛΕΚΤΡΙΚΗ Α.Ε. και με γνώμονα την καλύτερη εξυπηρέτηση των Πελατών της...

30.07.2020
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Νέα προγράμματα ρεύματος για καταναλωτές με ηλεκτρικά ΙΧ

Η εταιρεία παραγωγής και προμήθειας ενέργειας ΗΡΩΝ με τα νέα προγράμματα EcoDrive, καλωσορίζει το νέο θεσμικό πλαίσιο για την ηλεκτροκίνηση, συμβάλλοντας στις πρωτοβουλίες και δράσεις της Ε.Ε. και ειδικότερα της χώρας μας για την αντιμετώπιση της κλιματικής αλλαγής.

17.07.2020
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Τροποποίηση των γενικών όρων των προγραμμάτων Ηλ. Ενέργειας

Σας ενημερώνουμε ότι η ΗΡΩΝ ΘΕΡΜΟΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ, Προμηθευτής Ηλεκτρικής Ενέργειας με Κωδικό Μητρώου Συμμετεχόντων «29XHERONTHERMELC», στα πλαίσια της συμμόρφωσής της)...

04.06.2020
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο ΗΡΩΝ τιμά την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος

Ο ΗΡΩΝ τιμά την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος, με νέες υπηρεσίες ενέργειας που οδηγούν σε ένα πράσινο μέλλον με μηδενικές εκπομπές CO2.

ΟΛΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
ΕΡΩΤΗΣΗ 01
Πόσο χρήσιμες σου φάνηκαν οι πληροφορίες σχετικά με τα θέματα που σε ενδιέφεραν;
ΕΡΩΤΗΣΗ 02
Βρήκες όλες τις πληροφορίες που χρειαζόσουν;
ΕΡΩΤΗΣΗ 03
Πόσο εύκολα βρήκες τις πληροφορίες που σε ενδιέφεραν;
ΕΡΩΤΗΣΗ 04
Θα έλεγες ότι οι εντυπώσεις σου από το σύνολο της ιστοσελίδας ΗΡΩΝ είναι ικανοποιητικές;
ΕΡΩΤΗΣΗ 05
Υπάρχει κάτι επιπλέον, που θα ήθελες να υπάρχει μέσα στην ιστοσελίδα αλλά δεν το βρήκες;