Local
Για την ορθότερη περιήγησή σου στον ιστότοπό μας, προτείνεται η χρήση άλλου browser (Edge, Firefox, Chrome, Safari).
e-contract
05.11.2019
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Στρατηγική συνεργασία ΗΡΩΝ-SPEEDEX

Ο όμιλος ΗΡΩΝ, Νο1 ιδιώτης προμηθευτής και παραγωγός ενέργειας και η SPEEDEX, μια από τις μεγαλύτερες εταιρίες Ταχυμεταφορών στην Ελλάδα, ξεκινούν συνεργασία σε πανελλαδικό επίπεδο.

Ο ΗΡΩΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΙ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΗΝ SPEEDEX.

Ο όμιλος ΗΡΩΝ, Νο1 ιδιώτης προμηθευτής και παραγωγός ενέργειας και η SPEEDEX, μια από τις μεγαλύτερες εταιρίες Ταχυμεταφορών στην Ελλάδα, ξεκινούν συνεργασία σε πανελλαδικό επίπεδο. Μέσα από το δίκτυο 200 σημείων της SPEEDEX, ο ΗΡΩΝ φέρνει σε κάθε γωνιά της Ελλάδας προγράμματα παροχής ηλεκτρικού ρεύματος & φυσικού αερίου με τους συμφερότερους όρους για νοικοκυριά και επιχειρήσεις. Μέσα από το πανελλαδικό δίκτυο της SPEEDEX οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να κάνουν γρήγορα και απλά αίτηση για μεταφορά της παροχής τους στον ΗΡΩΝΑ ενώ όλοι οι πελάτες μπορούν να εξοφλήσουν το λογαριασμό τους σε κάθε κατάστημα SPEEDEX.

Η SPEEDEX Ταχυμεταφορών ιδρύθηκε το 1986 και διαθέτει Πανελλαδικό Δίκτυο περίπου 200 καταστημάτων, καθώς και 130 σημεία εξυπηρέτησης «SPEEDEX Corner» στα πρατήρια της AVIN. Στις κεντρικές υπηρεσίες και στο δίκτυό της, η SPEEDEX απασχολεί περισσότερους από 1.400 εργαζόμενους.

Η SPEEDEX καλύπτει σήμερα με τις υπηρεσίες της περισσότερες από 15.000 επιχειρήσεις πανελλαδικά, μεταφέροντας καθημερινά άνω των 50.000 δεμάτων και φακέλων, ενώ κάθε μήνα περίπου 1.000.000 άνθρωποι είναι αποδέκτες των υπηρεσιών της.

Από τον Δεκέμβριο του 2017, η SPEEDEX ανήκει εξ’ ολοκλήρου στον Όμιλο ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗ, έναν από τους ιστορικότερους Εμπορικούς Ομίλους της χώρας μας, ενώ συγκαταλέγεται στις μεγαλύτερες επιχειρήσεις του Κλάδου Ταχυμεταφορών παρέχοντας μεγάλο εύρος υπηρεσιών για την κάλυψη των αναγκών της Ελληνικής αγοράς.

ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ

02.04.2024
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

3 χρόνια Ενεργειακή Κοινότητα ΗΡΩΝ ΕΝ.Α.

Τρία χρόνια συμπλήρωσε πρόσφατα η πρώτη και μεγαλύτερη ενεργειακή κοινότητα της χώρας μας, η Ενεργειακή Κοινότητα HΡΩΝ ΕΝ.Α., που απαριθμεί πλέον 5.000 μέλη που την τιμούν με την εμπιστοσύνη τους.

07.03.2024
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Πίστωση Ειδικού Τέλους ΑΠΕ 1% έτους 2020

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι, σε συνέχεια της δημοσίευσης του Οριστικού Πίνακα για τον επιμερισμό των ποσών από σταθμούς ΑΠΕ σε μία ή περισσότερες Δημοτικές ή Τοπικές κοινότητες για το έτος 2020 ...

26.02.2024
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Νικητές διαγωνισμού «ΓΙΝΕ ΠΕΛΑΤΗΣ ΗΡΩΝ»

Για μία ακόμα φορά, οι νέοι πελάτες του ΗΡΩΝΑ κέρδισαν μοναδικά δώρα!

22.01.2024
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΗΡΩΝ VIBES: ένα καινοτόμο πρόγραμμα επιβράβευσης πελατών

Το νέο, πρωτοποριακό πρόγραμμα επιβράβευσης ΗΡΩN VIBES παρουσίασε στο καταναλωτικό κοινό η κορυφαία εταιρεία ενέργειας ΗΡΩΝ, δίνοντας τη δυνατότητα στους πελάτες της να κερδίζουν μοναδικά δώρα μέσα από μια ειδικά σχεδιασμένη ψηφιακή πλατφόρμα, που φιλοξενείται από την εφαρμογή myΗΡΩΝ.

ΟΛΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
QUESTION 01
Πόσο χρήσιμες σου φάνηκαν οι πληροφορίες σχετικά τα θέματα που σε ενδιέφεραν;
QUESTION 02
Βρήκες όλες τις πληροφορίες που χρειαζόσουν;
QUESTION 03
Πόσο εύκολα βρήκες τις πληροφορίες που σε ενδιέφεραν;
QUESTION 04
Θα έλεγες ότι οι εντυπώσεις σου από το σύνολο της ιστοσελίδας ΗΡΩΝ είναι ικανοποιητικές;
QUESTION 05
Υπάρχει κάτι επιπλέον, που θα ήθελες να υπάρχει μέσα στην ιστοσελίδα αλλά δεν το βρήκες;