Local
Για την ορθότερη περιήγησή σου στον ιστότοπό μας, προτείνεται η χρήση άλλου browser (Edge, Firefox, Chrome, Safari).
e-contract
31.07.2022
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Γνωστοποίηση νέων χρεώσεων προμήθειας ηλεκτρικής ενέργειας

Σας ενημερώνουμε ότι η ΗΡΩΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ Α.Ε. (πρώην ΗΡΩΝ ΘΕΡΜΟΗΛΕΚΤΡΙΚΗ Α.Ε.), στο πλαίσιο της συμμόρφωσής της με το άρθρο 138 «Θέσπιση έκτακτων ρυθμίσεων μεταβατικού χαρακτήρα στην προμήθεια ηλεκτρικής ενέργειας για την άμβλυνση των οικονομικών συνεπειών της ενεργειακής κρίσης» του Ν. 4951/2022 (ΦΕΚ Α’ 129/4-7-2022)...

ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΝΕΩΝ ΧΡΕΩΣΕΩΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ & ΧΡΕΩΣΗΣ ΠΑΓΙΟΥ ΤΩΝ ΚΥΜΑΙΝΟΜΕΝΩΝ ΕΜΠΟΡΙΚΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΗΡΩΝ - ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΓΕΝΙΚΩΝ & ΕΙΔΙΚΩΝ ΟΡΩΝ ΤΩΝ ΣΥΜΒΑΣΕΩΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΧΑΜΗΛΗΣ ΤΑΣΗΣ

Σας ενημερώνουμε ότι η ΗΡΩΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ Α.Ε. (πρώην ΗΡΩΝ ΘΕΡΜΟΗΛΕΚΤΡΙΚΗ Α.Ε.), στο πλαίσιο της συμμόρφωσής της με το άρθρο 138 «Θέσπιση έκτακτων ρυθμίσεων μεταβατικού χαρακτήρα στην προμήθεια ηλεκτρικής ενέργειας για την άμβλυνση των οικονομικών συνεπειών της ενεργειακής κρίσης» του Ν. 4951/2022 (ΦΕΚ Α’ 129/4-7-2022), ως εκάστοτε τροποποιημένο ισχύει, προβαίνει στην εφαρμογή νέων Χρεώσεων Προμήθειας Ηλεκτρικής Ενέργειας & Χρέωσης Παγίου σε όλα τα Κυμαινόμενα Εμπορικά της Προγράμματα και στην τροποποίηση των Γενικών και Ειδικών Όρων των μεταξύ μας Συμβάσεων Προμήθειας Ηλεκτρικής Ενέργειας Χαμηλής Τάσης.

Πιο συγκεκριμένα:

  1. Για την κατανάλωσή σας από την 1-8-2022 έως την 1-7-2023:
  • ΔΕΝ θα εφαρμόζεται η χρέωση Αναπροσαρμογής Εκκαθάρισης Αγοράς, όπως αυτή περιγράφεται στους Γενικούς Όρους 7.3 έως 7.5 της μεταξύ μας Συμβάσεως Προμήθειας Ηλεκτρικής Ενέργειας, για την κατανάλωση ηλεκτρικής ενέργειας της Παροχής σας.
  • ΔΕΝ θα εφαρμόζονται οι Ειδικοί Όροι της μεταξύ μας Συμβάσεως Προμήθειας Ηλεκτρικής Ενέργειας.
  1. Ειδικά για την κατανάλωσή σας από 1-8-2022 έως 31-8-2022 οι Χρεώσεις Προμήθειας Ηλεκτρικής Ενέργειας & η Χρέωση Παγίου για όλα τα ΚΥΜΑΙΝΟΜΕΝΑ Εμπορικά Προγράμματα Χαμηλής Τάσης για την κατανάλωση της Παροχής σας τροποποιούνται και θα ισχύουν ως εξής:

2.1 Για τα ΚΥΜΑΙΝΟΜΕΝΑ Εμπορικά Προγράμματα με ΟΙΚΙΑΚΕΣ ΠΑΡΟΧΕΣ θα ισχύουν οι Χρεώσεις ΗΡΩΝ «PROTECT 4 HOME», οι οποίες θα αναρτηθούν εδώ και έχουν ως εξής:

Η Χρέωση Παγίου για την κατανάλωση ηλεκτρικής ενέργειας, ανά ημερολογιακό μήνα, υπολογιζόμενου ως τριάντα (30) ημέρες, ανεξαρτήτως του ύψους αυτής, ορίζεται στα τρία ευρώ (3,00 €/μήνα).

Η Χρέωση Προμήθειας για την  ημερήσια & νυχτερινή κατανάλωση ηλεκτρικής ενέργειας, ανεξαρτήτως του ύψους αυτής, ορίζεται στα 0,575 €/kWh.

Παράλληλα με τις ανωτέρω Χρεώσεις Προμήθειας Ηλεκτρικής Ενέργειας & Χρέωση Παγίου, παραμένετε δικαιούχοι της Κρατικής Επιδότησης μέσω πόρων του Ειδικού Λογαριασμού «Ταμείο Ενεργειακής Μετάβασης» (Τ.Ε.Μ.) της παρ. 3 του άρθρου 61 του Ν. 4839/2021.  Για την κατανάλωση 01.08.22 - 31.08.22, το ύψος της Κρατικής Επιδότησης Τ.Ε.Μ. ορίστηκε για τους οικιακούς καταναλωτές στα 0,337€/kWh και για τους Κ.Ο.Τ. στα 0,377€/kWh.

 

2.2 Για τα ΚΥΜΑΙΝΟΜΕΝΑ Εμπορικά Προγράμματα με ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΕΣ ΠΑΡΟΧΕΣ με συμφωνημένη ισχύ έως και 25 kVA, θα ισχύουν οι Χρεώσεις ΗΡΩΝ «PROTECT BUSINESS S», οι οποίες θα αναρτηθούν εδώ και έχουν ως εξής:

Η Χρέωση Παγίου για την κατανάλωση ηλεκτρικής ενέργειας, ανεξαρτήτως του ύψους αυτής ορίζεται στα μηδέν ευρώ (0€).

Η Χρέωση Προμήθειας για την  ημερήσια & νυχτερινή κατανάλωση ηλεκτρικής ενέργειας, ανεξαρτήτως του ύψους αυτής, ορίζεται στα 0,580 €/kWh.

Παράλληλα με τις ανωτέρω Χρεώσεις Προμήθειας Ηλεκτρικής Ενέργειας & Χρέωση Παγίου, παραμένετε δικαιούχοι της Κρατικής Επιδότησης μέσω πόρων του Ειδικού Λογαριασμού «Ταμείο Ενεργειακής Μετάβασης» (Τ.Ε.Μ.) της παρ. 3 του άρθρου 61 του Ν. 4839/2021.  Για την κατανάλωση 1.8.22 - 31.8.22, το ύψος της Κρατικής Επιδότησης Τ.Ε.Μ. ορίστηκε για τους μη οικιακούς με Σ.Ι. ≤35 kVA στα 0,300€/kWh, για αρτοποιεία ανεξαρτήτως ισχύος παροχής στα 0,300€/kWh, για μη-οικιακούς καταναλωτές με Αγροτικό Τιμολόγιο ανεξαρτήτως επιπέδου τάσης στα 0,337€/kWh.

 

2.3 Για τα ΚΥΜΑΙΝΟΜΕΝΑ Εμπορικά Προγράμματα με ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΕΣ ΠΑΡΟΧΕΣ με συμφωνημένη ισχύ άνω των 25 kVA, θα ισχύουν οι Χρεώσεις ΗΡΩΝ «PROTECT BUSINESS L», οι οποίες θα αναρτηθούν εδώ και έχουν ως εξής:

Η Χρέωση Παγίου για την κατανάλωση ηλεκτρικής ενέργειας, ανεξαρτήτως του ύψους αυτής, ορίζεται στα μηδέν ευρώ (0€).

Η Χρέωση Προμήθειας για την  ημερήσια & νυχτερινή κατανάλωση ηλεκτρικής ενέργειας, ανεξαρτήτως του ύψους αυτής, ορίζεται στα 0,580 €/kWh.

Παράλληλα με τις ανωτέρω Χρεώσεις Προμήθειας Ηλεκτρικής Ενέργειας & Χρέωση Παγίου παραμένετε δικαιούχοι της Κρατικής Επιδότησης μέσω πόρων του Ειδικού Λογαριασμού «Ταμείο Ενεργειακής Μετάβασης» (Τ.Ε.Μ.) της παρ. 3 του άρθρου 61 του Ν. 4839/2021.  Για την κατανάλωση 1.8.22 - 31.8.22, το ύψος της Κρατικής Επιδότησης Τ.Ε.Μ. ορίστηκε για τους μη οικιακούς με Σ.Ι. ≤35 kVA στα 0,300€/kWh, για Σ.Ι. > 35 kVA στα 0,250€/kWh, για αρτοποιεία ανεξαρτήτως ισχύος παροχής στα 0,300€/kWh,  για μη-οικιακούς καταναλωτές με Αγροτικό Τιμολόγιο ανεξαρτήτως επιπέδου τάσης στα 0,337€/kWh.

  1. Η Κρατική Επιδότηση ΤΕΜ, της οποίας είστε δικαιούχοι, καθορίζεται μηνιαίως από το ΥΠΕΝ. Για την κατανάλωση 1.8.22-31.8.22 η Κρατική Επιδότηση Τ.Ε.Μ. αναφέρεται ανωτέρω, ενώ για τους επομένους μήνες αυτή αναρτάται εδώ με μορφή πίνακα δίπλα στις ανωτέρω Χρεώσεις, και θα αποτυπώνεται, όπως ακριβώς γίνεται μέχρι σήμερα, στους μηνιαίους Λογαριασμούς Κατανάλωσης της Παροχής σας. Ο ίδιος πίνακας περιλαμβάνει και την Τελική Τιμή Χρέωσης Προμήθειας μετά την Κρατική Επιδότηση Τ.Ε.Μ. για κάθε κατηγορία καταναλωτή.
  2. Τέλος, σας ενημερώνουμε ότι οι ανωτέρω Χρεώσεις Προμήθειας Ηλεκτρικής Ενέργειας & Χρέωση Παγίου θα μεταβάλλονται άπαξ μηνιαίως και θα μπορείτε να λάβετε γνώση αυτών αποκλειστικά μέσω της παρούσας ιστοσελίδας της Εταιρείας μας www.heron.gr, στην οποία θα αναρτώνται μέχρι την εικοστή (20η) ημέρα του προηγούμενου μήνα («Μ-1») πριν από το μήνα εφαρμογής «M» αυτών.

ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ

22.04.2024
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Δενδροφύτευση για την Παγκόσμια Ημέρα της Γης

Την Παρασκευή 19 Απριλίου, 150 μαθητές γυμνασίου σχολείων του Δήμου Αχαρνών υποδέχτηκαν την Παγκόσμια Ημέρα της Γης με δενδροφύτευση στo λόφο των Σαράντα Μαρτύρων...

02.04.2024
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

3 χρόνια Ενεργειακή Κοινότητα ΗΡΩΝ ΕΝ.Α.

Τρία χρόνια συμπλήρωσε πρόσφατα η πρώτη και μεγαλύτερη ενεργειακή κοινότητα της χώρας μας, η Ενεργειακή Κοινότητα HΡΩΝ ΕΝ.Α., που απαριθμεί πλέον 5.000 μέλη που την τιμούν με την εμπιστοσύνη τους.

07.03.2024
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Πίστωση Ειδικού Τέλους ΑΠΕ 1% έτους 2020

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι, σε συνέχεια της δημοσίευσης του Οριστικού Πίνακα για τον επιμερισμό των ποσών από σταθμούς ΑΠΕ σε μία ή περισσότερες Δημοτικές ή Τοπικές κοινότητες για το έτος 2020 ...

26.02.2024
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Νικητές διαγωνισμού «ΓΙΝΕ ΠΕΛΑΤΗΣ ΗΡΩΝ»

Για μία ακόμα φορά, οι νέοι πελάτες του ΗΡΩΝΑ κέρδισαν μοναδικά δώρα!

ΟΛΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
QUESTION 01
Πόσο χρήσιμες σου φάνηκαν οι πληροφορίες σχετικά τα θέματα που σε ενδιέφεραν;
QUESTION 02
Βρήκες όλες τις πληροφορίες που χρειαζόσουν;
QUESTION 03
Πόσο εύκολα βρήκες τις πληροφορίες που σε ενδιέφεραν;
QUESTION 04
Θα έλεγες ότι οι εντυπώσεις σου από το σύνολο της ιστοσελίδας ΗΡΩΝ είναι ικανοποιητικές;
QUESTION 05
Υπάρχει κάτι επιπλέον, που θα ήθελες να υπάρχει μέσα στην ιστοσελίδα αλλά δεν το βρήκες;