Για την ορθότερη περιήγησή σου στον ιστότοπό μας, προτείνεται η χρήση άλλου browser (Edge, Firefox, Chrome, Safari).
e-Contract
27.01.2020
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο ΗΡΩΝ γιορτάζει τη νέα χρονιά μαζί με τα παιδιά

Ο Όμιλος ΗΡΩΝ σε συνεργασία με την Εθνική Λυρική Σκηνή (ΕΛΣ) και το Δειπνοσοφιστήριον, γιόρτασαν τη νέα χρονιά παρέα με μικρούς ήρωες από την «Κιβωτό του Κόσμου», τη Χριστιανική Στέγη Κοριτσιού «Αγία Άννα», «Το Χαμόγελο του Παιδιού», τον οργανισμό «The Home Project» και τη «ΜΕΤΑδραση».

Ο ΗΡΩΝ γιορτάζει τη νέα χρονιά με τα παιδιά ιδρυμάτων και οργανισμών παιδικής προστασίας

Ο Όμιλος ΗΡΩΝ σε συνεργασία με την Εθνική Λυρική Σκηνή (ΕΛΣ) και το Δειπνοσοφιστήριον, γιόρτασαν τη νέα χρονιά παρέα με μικρούς ήρωες από την «Κιβωτό του Κόσμου», τη Χριστιανική Στέγη Κοριτσιού «Αγία Άννα», «Το Χαμόγελο του Παιδιού», τον οργανισμό «The Home Project» και τη «ΜΕΤΑδραση».

Το Σάββατο 25/01/2020 συγκεντρώθηκαν 70 παιδιά μαζί με τους συνοδούς τους στην VIP αίθουσα της ΕΛΣ στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, όπου με τη βοήθεια του Executive Chef Δημήτρη Σκαρμούτσου και της Pastry Chef Charlotte Χατζηδημητρίου δημιούργησαν γλυκά και αλμυρά εδέσματα. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης πραγματοποιήθηκε κλήρωση στην οποία συμμετείχαν όλοι οι οργανισμοί παιδικής προστασίας. Ο τυχερός της ημέρας ήταν ο οργανισμός «The Home Project» που κέρδισε μια δωροεπιταγή αξίας 500€ για τις ανάγκες των παιδιών.

Είναι η 3η χρονιά που μέσω της χορηγίας τους ο Όμιλος ΗΡΩΝ και το Ίδρυμα Engie στηρίζουν τις παιδικές παραστάσεις της Εθνικής Λυρικής Σκηνής. Για τη χρονιά που μας πέρασε, χορηγούμενη παράσταση ήταν η όπερα για παιδιά και νέους «Το Αηδόνι του Αυτοκράτορα»  της Λένας Πλάτωνος.

Καθ’ όλη τη διάρκεια της συνεργασίας, είχαν την ευκαιρία να επισκεφθούν την Εθνική Λυρική Σκηνή και να παρακολουθήσουν παραστάσεις πάνω από 300 παιδιά με τους συνοδούς τους, Ιδρυμάτων και Συλλόγων παιδικής προστασίας αφού τα εισιτήρια των χορηγούμενων παραστάσεων δωρίζονταν από τον Όμιλο ΗΡΩΝ και το ίδρυμα Engie, στους εν λόγω Οργανισμούς.

Η ομάδα του ΗΡΩΝΑ είχε τη χαρά να συμβάλει στην προσπάθεια όλων αυτών των οργανισμών που μάχονται καθημερινά για το μέλλον όλων των μικρών μας φίλων. Έχοντας ισχυρό το αίσθημα της ευθύνης απέναντι στον άνθρωπο και την κοινωνία, η εταιρεία θέλησε να κλείσει τη συνεργασία με την Εθνική Λυρική Σκηνή με μια γιορτή αφιερωμένη στα παιδιά που έχουν περισσότερο ανάγκη τη δική μας υποστήριξη. Με αυτόν τον τρόπο ο Όμιλος ΗΡΩΝ προώθησε την πρόσβαση στον πολιτισμό ως ένα δικαίωμα για όλους.

ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ

30.01.2020
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

2 νέα καταστήματα ΗΡΩΝ σε Αθήνα & Θεσσαλονίκη

Ο Όμιλος ΗΡΩΝ επεκτείνει το Δίκτυο Καταστημάτων Λιανικής με δύο νέα σημεία εξυπηρέτησης ενισχύοντας ακόμα περισσότερο την εμπορική του παρουσία στην Αθήνα και στη Θεσσαλονίκη, κινούμενος σταθερά πάνω στη στρατηγική του με κέντρο τον πελάτη και τις ανάγκες του σε ηλεκτρικό ρεύμα και φυσικό αέριο.

22.01.2020
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Ο ΗΡΩΝ συμμετέχει στο πρόγραμμα Alliance 4 YOUth!

Ηγέτιδες εταιρίες της Ευρώπης, ενώνουν τις δυνάμεις τους και αναζητούν τη νέα γενιά υποψηφίων επαγγελματιών!

23.12.2019
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

O ΗΡΩΝ συμμετέχει στο ερευνητικό έργο InterConnect

Το έργο InterConnect διάρκειας τεσσάρων ετών εμπίπτει στο πρόγραμμα Horizon 2020 και θέτει τα θεμέλια για την ψηφιοποίηση λύσεων έξυπνης διαχείρισης ενέργειας.

17.12.2019
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Πράσινο αποτύπωμα, στην πράξη

Για το 2018, το αποτύπωμα άνθρακα του ομίλου ΗΡΩΝ παρουσιάστηκε μειωμένο κατά 7,42% σε σχέση με το αντίστοιχο της χώρας.

ΟΛΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
ΕΡΩΤΗΣΗ 01
Πόσο χρήσιμες σου φάνηκαν οι πληροφορίες σχετικά με τα θέματα που σε ενδιέφεραν;
ΕΡΩΤΗΣΗ 02
Βρήκες όλες τις πληροφορίες που χρειαζόσουν;
ΕΡΩΤΗΣΗ 03
Πόσο εύκολα βρήκες τις πληροφορίες που σε ενδιέφεραν;
ΕΡΩΤΗΣΗ 04
Θα έλεγες ότι οι εντυπώσεις σου από το σύνολο της ιστοσελίδας ΗΡΩΝ είναι ικανοποιητικές;
ΕΡΩΤΗΣΗ 05
Υπάρχει κάτι επιπλέον, που θα ήθελες να υπάρχει μέσα στην ιστοσελίδα αλλά δεν το βρήκες;