Local
Για την ορθότερη περιήγησή σου στον ιστότοπό μας, προτείνεται η χρήση άλλου browser (Edge, Firefox, Chrome, Safari).
e-contract
13.12.2023
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Τέσσερις χριστουγεννιάτικες ιστορίες ΗΡΩΝ για ένα πιο πράσινο μέλλον

Ο ΗΡΩΝ κάνει τα Χριστούγεννα πιο ζεστά και φωτεινά με μία πρωτότυπη ενέργεια κοινωνικής ευθύνης, που μας καλεί να δώσουμε το παρών για ένα πιο πράσινο μέλλον.

Ο ΗΡΩΝ κάνει τα Χριστούγεννα πιο ζεστά και φωτεινά με μία πρωτότυπη ενέργεια κοινωνικής ευθύνης, που μας καλεί να δώσουμε το παρών για ένα πιο πράσινο μέλλον.

Τέσσερις ιστορίες για όλη την οικογένεια που με πρωτότυπο τρόπο αγγίζουν το περιβάλλον, γίνονται ο καμβάς στον οποίο ξεδιπλώνεται η πρωτότυπη δράση του ΗΡΩΝΑ «Μια φορά και έναν καιρό» για τα Χριστούγεννα του 2023. Σε περισσότερα από 20 καταστήματα σε όλη τη χώρα, αλλά και σε 3 μεγάλα εμπορικά κέντρα σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, ο ΗΡΩΝ τοποθετεί ένα σκηνικό βιβλίου στη μία πλευρά του οποίου απεικονίζονται οι ήρωες των τεσσάρων ιστοριών με τη μορφή παζλ.

Ο ΗΡΩΝ μάς προσκαλεί να συμμετάσχουμε στη συμπλήρωση του παζλ και για κάθε φορά που αυτό θα ολοκληρώνεται, θα αναλαμβάνει τη φύτευση ενός δέντρου σε συνεργασία με την We4all. Οι επισκέπτες θα μπορούν να λαμβάνουν ως ενθύμιο μια χριστουγεννιάτικη κάρτα με τις 4 ιστορίες και ένα QR κωδικό, τον οποίο μπορούν να χρησιμοποιήσουν για να ακούσουν την αφήγηση των ιστοριών από τη Ρένια Λουϊζίδου και τον Λεωνίδα Κακούρη, που με μεγάλη χαρά και ενθουσιασμό συμμετέχουν στην πρωτοβουλία.

Η δράση ξεκινάει στις 12 Δεκεμβρίου στα καταστήματα ΗΡΩΝ σε όλη τη χώρα και ολοκληρώνεται στις 31 Δεκεμβρίου. Από τις 21 Δεκεμβρίου, επεκτείνεται και στα εμπορικά κέντρα: Athens Metro Mall και River West στην Αθήνα και στο One Salonica στη Θεσσαλονίκη. Τα σημεία αυτά θα επισκεφτούν ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού και του Παναιτωλικού, καθώς και παίκτες της ομάδας μπάσκετ Περιστέρι bwin που θα συμμετέχουν στην ενέργεια, συμπληρώνοντας το παζλ.

«Όσο περισσότερες φορές συμπληρωθούν τα παζλ από τους μικρούς και μεγάλους φίλους μας που θα είναι κοντά μας, τόσα περισσότερα δέντρα θα φυτέψουμε. Μέσα στο Χριστουγεννιάτικο κλίμα, νοιαζόμαστε ενεργά και υπενθυμίζουμε την ανάγκη για ένα πιο πράσινο περιβάλλον.», δηλώνει ο κ. Στάθης Ευθυμίου, Διευθυντής Marketing και Επικοινωνίας του ΗΡΩΝΑ.

ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ

22.04.2024
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Δενδροφύτευση για την Παγκόσμια Ημέρα της Γης

Την Παρασκευή 19 Απριλίου, 150 μαθητές γυμνασίου σχολείων του Δήμου Αχαρνών υποδέχτηκαν την Παγκόσμια Ημέρα της Γης με δενδροφύτευση στo λόφο των Σαράντα Μαρτύρων...

02.04.2024
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

3 χρόνια Ενεργειακή Κοινότητα ΗΡΩΝ ΕΝ.Α.

Τρία χρόνια συμπλήρωσε πρόσφατα η πρώτη και μεγαλύτερη ενεργειακή κοινότητα της χώρας μας, η Ενεργειακή Κοινότητα HΡΩΝ ΕΝ.Α., που απαριθμεί πλέον 5.000 μέλη που την τιμούν με την εμπιστοσύνη τους.

07.03.2024
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Πίστωση Ειδικού Τέλους ΑΠΕ 1% έτους 2020

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι, σε συνέχεια της δημοσίευσης του Οριστικού Πίνακα για τον επιμερισμό των ποσών από σταθμούς ΑΠΕ σε μία ή περισσότερες Δημοτικές ή Τοπικές κοινότητες για το έτος 2020 ...

26.02.2024
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Νικητές διαγωνισμού «ΓΙΝΕ ΠΕΛΑΤΗΣ ΗΡΩΝ»

Για μία ακόμα φορά, οι νέοι πελάτες του ΗΡΩΝΑ κέρδισαν μοναδικά δώρα!

ΟΛΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
QUESTION 01
Πόσο χρήσιμες σου φάνηκαν οι πληροφορίες σχετικά τα θέματα που σε ενδιέφεραν;
QUESTION 02
Βρήκες όλες τις πληροφορίες που χρειαζόσουν;
QUESTION 03
Πόσο εύκολα βρήκες τις πληροφορίες που σε ενδιέφεραν;
QUESTION 04
Θα έλεγες ότι οι εντυπώσεις σου από το σύνολο της ιστοσελίδας ΗΡΩΝ είναι ικανοποιητικές;
QUESTION 05
Υπάρχει κάτι επιπλέον, που θα ήθελες να υπάρχει μέσα στην ιστοσελίδα αλλά δεν το βρήκες;