Για την ορθότερη περιήγησή σου στον ιστότοπό μας, προτείνεται η χρήση άλλου browser (Edge, Firefox, Chrome, Safari).
e-Contract
19.03.2020
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Πόσο CO2 εκπέμπεις στο περιβάλλον;

Στα πλαίσια της ευαισθητοποίησης όλων μας για την προστασία του περιβάλλοντος, ο Όμιλος ΗΡΩΝ για ακόμη μία φορά πρωτοπορεί και λανσάρει τη νέα υπηρεσία υπολογισμού CO2.

Πόσο CO2 εκπέμπεις στο περιβάλλον;

Στα πλαίσια της ευαισθητοποίησης όλων μας για την προστασία του περιβάλλοντος, ο Όμιλος ΗΡΩΝ για ακόμη μία φορά πρωτοπορεί και λανσάρει τη νέα υπηρεσία υπολογισμού CO2.

«Όλοι μαζί για να μειώσουμε το CO2» είναι η φράση που μπορεί να χαρακτηρίσει τη συγκεκριμένη υπηρεσία.

Το CO2 calculator στο οποίο έχουν πρόσβαση όλοι οι καταναλωτές, υπολογίζει το διοξείδιο του άνθρακα (CO2) που εκπέμπει ο καθένας μας στο περιβάλλον. Η διαδικασία στηρίζεται στην συμπλήρωση ενός απλού ερωτηματολογίου στο website του ΗΡΩΝΑ που αφορά πληροφορίες (συλλεγόμενες αποκλειστικώς και μόνον για στατιστικούς λόγους) για την κατοικία, τη μετακίνηση, τις αγορές αλλά και καθημερινές μας συνήθειες.

Προσέχεις και κλείνεις τα φώτα του σπιτιού σου; Με τι τρόπο πας στη δουλειά σου;

Είναι 2 από τις 24 πολύ σύντομες ερωτήσεις, που θα πρέπει να απαντηθούν προκειμένου να μάθουμε πόσο διοξείδιο του άνθρακα (CO2) διοχετεύουμε στο περιβάλλον. Εάν τα αποτελέσματα δείξουν ότι βρισκόμαστε πάνω από τον σχετικό μέσο όρο, καλούμαστε να αναθεωρήσουμε κάποιες «επιβαρυντικές για το περιβάλλον» συνήθειές μας ξεκινώντας από τις μικρές καθημερινές μας κινήσεις.

Σκοπός της εφαρμογής δεν είναι μόνο η εκπαίδευση του κοινού για τις επιπτώσεις που έχει ο τρόπος ζωής μας στο περιβάλλον, αλλά και η παροχή απλών λύσεων πράσινης ενέργειας με σκοπό την ενεργή συμμετοχή όλων μας για τον μηδενισμό εκπομπών CO2.

Ο ΗΡΩΝ μας δίνει επιλογές όπως είναι η χρήση φυσικού αερίου, η ηλεκτροκίνηση αλλά και η ηλεκτρονική διαχείριση των λογαριασμών μας, ώστε να συμμετέχουμε όλοι ενεργά στο μηδενισμό εκπομπών διοξειδίου του άνθρακα στο περιβάλλον. Η ενέργεια είναι ξεκάθαρα πρωταγωνιστής στο μέλλον που ανοίγεται μπροστά μας, γεμάτο νέες προοπτικές και δυνατότητες. Στόχος του ΗΡΩΝΑ είναι μια συνεχής πορεία αλλαγής και προσαρμογής, με κεντρικούς άξονες τον Άνθρωπο, το Περιβάλλον, και την Κοινωνία.

Περισσότερες πληροφορίες: https://www.heron.gr/co2-footprint/

ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ

24.03.2020
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Μέτρα Προστασίας Πελατών και Εργαζομένων ΗΡΩΝ

Ο ΗΡΩΝ, σε συνέχεια σχετικής απόφασης της κυβέρνησης, με στόχο τον περιορισμό της εξάπλωσης του Κορωνοϊού COVID-19, ανακοινώνει ότι όλα τα Καταστήματα ΗΡΩΝ θα παραμείνουν κλειστά από την Τρίτη 24/03/2020 μέχρι νεοτέρας.

30.01.2020
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

2 νέα καταστήματα ΗΡΩΝ σε Αθήνα & Θεσσαλονίκη

Ο Όμιλος ΗΡΩΝ επεκτείνει το Δίκτυο Καταστημάτων Λιανικής με δύο νέα σημεία εξυπηρέτησης ενισχύοντας ακόμα περισσότερο την εμπορική του παρουσία στην Αθήνα και στη Θεσσαλονίκη, κινούμενος σταθερά πάνω στη στρατηγική του με κέντρο τον πελάτη και τις ανάγκες του σε ηλεκτρικό ρεύμα και φυσικό αέριο.

27.01.2020
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο ΗΡΩΝ γιορτάζει τη νέα χρονιά μαζί με τα παιδιά

Ο Όμιλος ΗΡΩΝ σε συνεργασία με την Εθνική Λυρική Σκηνή (ΕΛΣ) και το Δειπνοσοφιστήριον, γιόρτασαν τη νέα χρονιά παρέα με μικρούς ήρωες από την «Κιβωτό του Κόσμου», τη Χριστιανική Στέγη Κοριτσιού «Αγία Άννα», «Το Χαμόγελο του Παιδιού», τον οργανισμό «The Home Project» και τη «ΜΕΤΑδραση».

22.01.2020
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Ο ΗΡΩΝ συμμετέχει στο πρόγραμμα Alliance 4 YOUth!

Ηγέτιδες εταιρίες της Ευρώπης, ενώνουν τις δυνάμεις τους και αναζητούν τη νέα γενιά υποψηφίων επαγγελματιών!

ΟΛΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
ΕΡΩΤΗΣΗ 01
Πόσο χρήσιμες σου φάνηκαν οι πληροφορίες σχετικά με τα θέματα που σε ενδιέφεραν;
ΕΡΩΤΗΣΗ 02
Βρήκες όλες τις πληροφορίες που χρειαζόσουν;
ΕΡΩΤΗΣΗ 03
Πόσο εύκολα βρήκες τις πληροφορίες που σε ενδιέφεραν;
ΕΡΩΤΗΣΗ 04
Θα έλεγες ότι οι εντυπώσεις σου από το σύνολο της ιστοσελίδας ΗΡΩΝ είναι ικανοποιητικές;
ΕΡΩΤΗΣΗ 05
Υπάρχει κάτι επιπλέον, που θα ήθελες να υπάρχει μέσα στην ιστοσελίδα αλλά δεν το βρήκες;