Local
Για την ορθότερη περιήγησή σου στον ιστότοπό μας, προτείνεται η χρήση άλλου browser (Edge, Firefox, Chrome, Safari).
e-contract
22.04.2024
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Δενδροφύτευση για την Παγκόσμια Ημέρα της Γης

Την Παρασκευή 19 Απριλίου, 150 μαθητές γυμνασίου σχολείων του Δήμου Αχαρνών υποδέχτηκαν την Παγκόσμια Ημέρα της Γης με δενδροφύτευση στo λόφο των Σαράντα Μαρτύρων...

Την Παρασκευή 19 Απριλίου, 150 μαθητές γυμνασίου σχολείων του Δήμου Αχαρνών υποδέχτηκαν την Παγκόσμια Ημέρα της Γης με δενδροφύτευση στo λόφο των Σαράντα Μαρτύρων, εξασφαλίζοντας ανάσα σε μία ακόμη γειτονιά της πρωτεύουσας. Η ενέργεια πραγματοποιήθηκε με την υποστήριξη της εταιρείας ενέργειας ΗΡΩΝ, μέλος του Oμίλου ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ, σε συνεργασία με την we4all και την Υπηρεσία Πρασίνου του Δήμου Αχαρνών, σε κλίμα προσφοράς και οικολογικής συνείδησης.

Η δενδροφύτευση στις Αχαρνές συνιστά το πρώτο βήμα υλοποίησης της υπόσχεσης που είχε δώσει ο ΗΡΩΝ μέσα από την πρωτότυπη χριστουγεννιάτικη δράση της με τίτλο «Μια φορά και έναν καιρό», για κάθε συμμετοχή στην οποία η εταιρεία ανέλαβε τη φύτευση ενός δένδρου. Αποτελεί μάλιστα το πρώτο βήμα μιας σειράς ανάλογων δράσεων που σχεδιάζει να υλοποιήσει η εταιρεία σε πολλά και διαφορετικά σημεία της χώρας σε συνεργασία με την we4all, με στόχο ο αριθμός των δένδρων που θα φυτευτούν σε όλη την Ελλάδα να ξεπεράσει τα 2.000!

Επιδεικνύοντας ενεργό και υπεύθυνη δράση σε μία περίοδο πρωτοφανών περιβαλλοντικών προκλήσεων, ο ΗΡΩΝ συνεχίζει να αναλαμβάνει πρωτοβουλίες που συμβάλλουν στη δημιουργία ενός πιο «πράσινου», βιώσιμου περιβάλλοντος για τις μελλοντικές γενιές. Η συγκεκριμένη δενδροφύτευση αντανακλά το πνεύμα της Παγκόσμιας Ημέρας της Γης, η οποία γιορτάζεται κάθε χρόνο στις 22 Απριλίου με σκοπό την ευαισθητοποίηση γύρω από περιβαλλοντικά θέματα και την ενίσχυση της οικολογικής συνείδησης αλλά και της ενεργούς δραστηριοποίησης όλων, ειδικά μάλιστα της νέας γενιάς.

Το «παρών» στη δράση έδωσαν και εργαζόμενοι στον ΗΡΩΝΑ, ενώ ο Διευθυντής Μάρκετινγκ & Επικοινωνίας της εταιρείας, Στάθης Ευθυμίου, σχολίασε: «Η επένδυση στην περιβαλλοντική προστασία σ’ ένα ευρύτερο πλαίσιο κοινωνικής ευθύνης, είναι κομμάτι της κουλτούρας μας, του DNA μας. Στον ΗΡΩΝΑ, φιλοδοξούμε να είμαστε παρόντες και αρωγοί σε κάθε κοινωνική και περιβαλλοντική ανάγκη, αναλαμβάνοντας πρωτοβουλίες που αποδεικνύουν τη διαχρονική και ακλόνητη δέσμευσή του σε προσπάθειες μείωσης του ενεργειακού αποτυπώματος και της συμβολής στη διασφάλιση ενός βιώσιμου μέλλοντος για τις επόμενες γενιές.».

ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ

02.04.2024
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

3 χρόνια Ενεργειακή Κοινότητα ΗΡΩΝ ΕΝ.Α.

Τρία χρόνια συμπλήρωσε πρόσφατα η πρώτη και μεγαλύτερη ενεργειακή κοινότητα της χώρας μας, η Ενεργειακή Κοινότητα HΡΩΝ ΕΝ.Α., που απαριθμεί πλέον 5.000 μέλη που την τιμούν με την εμπιστοσύνη τους.

07.03.2024
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Πίστωση Ειδικού Τέλους ΑΠΕ 1% έτους 2020

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι, σε συνέχεια της δημοσίευσης του Οριστικού Πίνακα για τον επιμερισμό των ποσών από σταθμούς ΑΠΕ σε μία ή περισσότερες Δημοτικές ή Τοπικές κοινότητες για το έτος 2020 ...

26.02.2024
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Νικητές διαγωνισμού «ΓΙΝΕ ΠΕΛΑΤΗΣ ΗΡΩΝ»

Για μία ακόμα φορά, οι νέοι πελάτες του ΗΡΩΝΑ κέρδισαν μοναδικά δώρα!

22.01.2024
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΗΡΩΝ VIBES: ένα καινοτόμο πρόγραμμα επιβράβευσης πελατών

Το νέο, πρωτοποριακό πρόγραμμα επιβράβευσης ΗΡΩN VIBES παρουσίασε στο καταναλωτικό κοινό η κορυφαία εταιρεία ενέργειας ΗΡΩΝ, δίνοντας τη δυνατότητα στους πελάτες της να κερδίζουν μοναδικά δώρα μέσα από μια ειδικά σχεδιασμένη ψηφιακή πλατφόρμα, που φιλοξενείται από την εφαρμογή myΗΡΩΝ.

ΟΛΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
QUESTION 01
Πόσο χρήσιμες σου φάνηκαν οι πληροφορίες σχετικά τα θέματα που σε ενδιέφεραν;
QUESTION 02
Βρήκες όλες τις πληροφορίες που χρειαζόσουν;
QUESTION 03
Πόσο εύκολα βρήκες τις πληροφορίες που σε ενδιέφεραν;
QUESTION 04
Θα έλεγες ότι οι εντυπώσεις σου από το σύνολο της ιστοσελίδας ΗΡΩΝ είναι ικανοποιητικές;
QUESTION 05
Υπάρχει κάτι επιπλέον, που θα ήθελες να υπάρχει μέσα στην ιστοσελίδα αλλά δεν το βρήκες;