Local
Για την ορθότερη περιήγησή σου στον ιστότοπό μας, προτείνεται η χρήση άλλου browser (Edge, Firefox, Chrome, Safari).
e-contract
19.06.2024
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο ΗΡΩΝ φέρνει «Αναπάντεχες Λύσεις Παντού»

Τη νέα της επικοινωνιακή καμπάνια με τίτλο «Αναπάντεχες Λύσεις Παντού» παρουσίασε τη Δευτέρα 17 Ιουνίου η κορυφαία εταιρεία ενέργειας ΗΡΩΝ, προσφέροντας νέα, ακόμα πιο πλούσια γκάμα επιλογών και υψηλότερα επίπεδα εξυπηρέτησης για τους πελάτες της.

Τη νέα της επικοινωνιακή καμπάνια με τίτλο «Αναπάντεχες Λύσεις Παντού» παρουσίασε τη Δευτέρα 17 Ιουνίου η κορυφαία εταιρεία ενέργειας ΗΡΩΝ, προσφέροντας νέα, ακόμα πιο πλούσια γκάμα επιλογών και υψηλότερα επίπεδα εξυπηρέτησης για τους πελάτες της.  Μέσα από τη νέα του καμπάνια, ο ΗΡΩΝ απαντά στην ανάγκη του σύγχρονου καταναλωτή για πρόσβαση σε φθηνότερη ενέργεια με δημιουργικό και εύληπτο τρόπο. Τo εύρος των προγραμμάτων και προσφορών που παρέχει, η δυνατότητα για οικονομία από πράσινη ενέργεια σε όλους χωρίς την ανάγκη εγκατάστασης φωτοβολταϊκών πάνελ στη στέγη («Ενεργειακή Κοινότητα» ΗΡΩΝ ΕΝ.Α.), η ανταμοιβή με προσφορές και μεγάλα δώρα (μέσα από το πρόγραμμα επιβράβευσης ΗΡΩΝ VIBES), οι επενδύσεις στην ηλεκτροκίνηση και στην προστασία του περιβάλλοντος, αποτελούν μερικές από τις καινοτόμες πρωτοβουλίες που έχει αναλάβει η εταιρεία και τις οποίες επικοινωνεί μέσα από τη νέα της, δυναμική καμπάνια.  Η καμπάνια μεταφέρει με σαφή τρόπο στους καταναλωτές το μήνυμα πώς η επιλογή ΗΡΩΝ εξασφαλίζει πρωτοποριακές και ταυτόχρονα αποτελεσματικές («αναπάντεχες») λύσεις για τις ενεργειακές ανάγκες τους, στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς.

Επιδιώκοντας να εξυπηρετήσει το κοινό με ξεκάθαρες και προσιτές λύσεις, ο ΗΡΩΝ αναζητά συνεχώς νέες δυνατότητες και επιλογές για την πρόσβαση των καταναλωτών σε οικονομικότερη ενέργεια.  «Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι για μία ακόμη δημιουργική σελίδα στην επικοινωνία μας. Με αυτήν φιλοδοξούμε να ενισχύσουμε την εικόνα του ΗΡΩΝΑ ως μία σύγχρονη εταιρεία που βρίσκεται δίπλα στους καταναλωτές, προσφέροντάς τους οικονομικά συμφέρουσες λύσεις, χωρίς αστερίσκους, για κάθε ενεργειακή τους ανάγκη. Το συγκριτικό μας πλεονέκτημα έγκειται στην προσήλωσή μας στην καινοτομία και στην παροχή μοναδικής εξυπηρέτησης και εμπειρίας, με το κύρος μιας καθετοποιημένης εταιρείας ενέργειας» δήλωσε ο Διευθυντής Marketing & Επικοινωνίας της εταιρείας, Στάθης Ευθυμίου.

«ADMINE και ΗΡΩΝ ήρθαν ακόμα πιο κοντά δημιουργώντας μια επικοινωνία-σταθμό για την ενέργεια που συνδυάζει στρατηγική σκέψη και δημιουργική εκτέλεση. Μακριά από αυτό-αναφορικές λογικές, η καμπάνια αυτή είναι μια ωδή στην ανάγκη του καταναλωτή για πραγματικές λύσεις και το κάνουμε με τον πιο διασκεδαστικό τρόπο. Πάροχος αναπάντεχων λύσεων ο ΗΡΩΝ σε μια συγκυρία που αυτό είναι πιο σημαντικό από ποτέ για όλους» δήλωσε ο Διευθύνων Σύμβουλος της Admine, Τηλέμαχος Μαυράκης.

ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ

22.04.2024
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Δενδροφύτευση για την Παγκόσμια Ημέρα της Γης

Την Παρασκευή 19 Απριλίου, 150 μαθητές γυμνασίου σχολείων του Δήμου Αχαρνών υποδέχτηκαν την Παγκόσμια Ημέρα της Γης με δενδροφύτευση στo λόφο των Σαράντα Μαρτύρων...

02.04.2024
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

3 χρόνια Ενεργειακή Κοινότητα ΗΡΩΝ ΕΝ.Α.

Τρία χρόνια συμπλήρωσε πρόσφατα η πρώτη και μεγαλύτερη ενεργειακή κοινότητα της χώρας μας, η Ενεργειακή Κοινότητα HΡΩΝ ΕΝ.Α., που απαριθμεί πλέον 5.000 μέλη που την τιμούν με την εμπιστοσύνη τους.

07.03.2024
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Πίστωση Ειδικού Τέλους ΑΠΕ 1% έτους 2020

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι, σε συνέχεια της δημοσίευσης του Οριστικού Πίνακα για τον επιμερισμό των ποσών από σταθμούς ΑΠΕ σε μία ή περισσότερες Δημοτικές ή Τοπικές κοινότητες για το έτος 2020 ...

26.02.2024
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Νικητές διαγωνισμού «ΓΙΝΕ ΠΕΛΑΤΗΣ ΗΡΩΝ»

Για μία ακόμα φορά, οι νέοι πελάτες του ΗΡΩΝΑ κέρδισαν μοναδικά δώρα!

ΟΛΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
QUESTION 01
Πόσο χρήσιμες σου φάνηκαν οι πληροφορίες σχετικά τα θέματα που σε ενδιέφεραν;
QUESTION 02
Βρήκες όλες τις πληροφορίες που χρειαζόσουν;
QUESTION 03
Πόσο εύκολα βρήκες τις πληροφορίες που σε ενδιέφεραν;
QUESTION 04
Θα έλεγες ότι οι εντυπώσεις σου από το σύνολο της ιστοσελίδας ΗΡΩΝ είναι ικανοποιητικές;
QUESTION 05
Υπάρχει κάτι επιπλέον, που θα ήθελες να υπάρχει μέσα στην ιστοσελίδα αλλά δεν το βρήκες;