Για την ορθότερη περιήγησή σου στον ιστότοπό μας, προτείνεται η χρήση άλλου browser (Edge, Firefox, Chrome, Safari).
e-Contract
24.04.2020
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Οι ΗΡΩΕΣ του ΗΡΩΝΑ επιστρέφουν με ένα «Δείπνο Αγάπης»

Στον Όμιλο ΗΡΩΝ έχουμε ως κύρια προτεραιότητα τους συνάνθρωπους μας που βρίσκονται σε ευάλωτη θέση, ειδικά τώρα που είμαστε όλοι αντιμέτωποι με την κρίση της δημόσιας υγείας.

Στον Όμιλο ΗΡΩΝ έχουμε ως κύρια προτεραιότητα τους συνάνθρωπους μας που βρίσκονται σε ευάλωτη θέση, ειδικά τώρα που είμαστε όλοι αντιμέτωποι με την κρίση της δημόσιας υγείας.

Την Μ. Πέμπτη 16 Απριλίου 2020 οι εργαζόμενοι του ΗΡΩΝΑ σε συνεργασία με την ΜΚΟ «Δείπνο Αγάπης», ανέλαβαν εθελοντικά την πρωτοβουλία να στηρίξουν έμπρακτα όσους έχουν δυσκολία πρόσβασης σε βασικά αγαθά, όπως το καθημερινό φαγητό.  Με μεγάλο ενθουσιασμό προσφέρθηκαν να μαγειρέψουν στις κουζίνες του σπιτιού τους και να ετοιμάσουν περισσότερες από 300 ατομικές μερίδες φαγητού για τους συνανθρώπους μας που διαμένουν στους δρόμους της πρωτεύουσας. Η εταιρεία ΗΡΩΝ φρόντισε να συλλεχθούν και να μεταφερθούν οι μερίδες φαγητού στις εγκαταστάσεις του «Δείπνου Αγάπης», από όπου διαμοιράστηκαν το ίδιο βράδυ στους αστέγους.

Το «Δείπνο Αγάπης» αποτέλεσε μια αληθινή πράξη αλληλεγγύης και προσφοράς από την ομάδα του ΗΡΩΝΑ, μεταφέροντας ένα δυνατό μήνυμα ανθρωπιάς και ευαισθησίας προς τους συνανθρώπους μας που βάλλονται περισσότερο αυτή την περίοδο.

ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ

27.05.2020
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Έκδοση Έκτακτου Λογαριασμού ΗΡΩΝ – Επιστροφή ΕΤΜΕΑΡ

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι σας έχει αποσταλεί έκτακτος (πιστωτικός) Λογαριασμός, ο οποίος σας επιστρέφει το ποσό της Εκκαθάρισης Ειδικού Τέλους Μείωσης Αερίων Ρύπων (ΕΤΜΕΑΡ).

04.05.2020
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Πλήρες ωράριο λειτουργίας καταστημάτων ΗΡΩΝ

Από τη Δευτέρα 04/05/2020 τα Καταστήματα ΗΡΩΝ παραμένουν ανοιχτά με το πλήρες ωράριο λειτουργίας τους, με αυστηρή τήρηση όλων τα απαραιτήτων κανόνων υγιεινής.

16.04.2020
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ENGIE και ΗΡΩΝ δίπλα στην Εξέλιξη Ζωής

Η ENGIE Hellas και ο ΗΡΩΝ έχοντας ως κύριο μέλημά τους την Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη, προχώρησαν σε δωρεά μέσων ατομικής προστασίας και ηλεκτρονικών υπολογιστών στην Εξέλιξη Ζωής.

03.04.2020
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Μέτρα Προστασίας Πελατών και Εργαζομένων ΗΡΩΝ

Ο ΗΡΩΝ, για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών του, ανακοινώνει ότι τα Καταστήματα ΗΡΩΝ θα παραμείνουν ανοιχτά και θα εξυπηρετούν το κοινό για εξόφληση λογαριασμών με νέο ωράριο, Δευτέρα – Σάββατο | 09:00 με 15:00, από Δευτέρα 06/04, και μέχρι νεοτέρας.

ΟΛΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
ΕΡΩΤΗΣΗ 01
Πόσο χρήσιμες σου φάνηκαν οι πληροφορίες σχετικά με τα θέματα που σε ενδιέφεραν;
ΕΡΩΤΗΣΗ 02
Βρήκες όλες τις πληροφορίες που χρειαζόσουν;
ΕΡΩΤΗΣΗ 03
Πόσο εύκολα βρήκες τις πληροφορίες που σε ενδιέφεραν;
ΕΡΩΤΗΣΗ 04
Θα έλεγες ότι οι εντυπώσεις σου από το σύνολο της ιστοσελίδας ΗΡΩΝ είναι ικανοποιητικές;
ΕΡΩΤΗΣΗ 05
Υπάρχει κάτι επιπλέον, που θα ήθελες να υπάρχει μέσα στην ιστοσελίδα αλλά δεν το βρήκες;