Για την ορθότερη περιήγησή σου στον ιστότοπό μας, προτείνεται η χρήση άλλου browser (Edge, Firefox, Chrome, Safari).
e-Contract
24.04.2020
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Οι ΗΡΩΕΣ του ΗΡΩΝΑ επιστρέφουν με ένα «Δείπνο Αγάπης»

Στον Όμιλο ΗΡΩΝ έχουμε ως κύρια προτεραιότητα τους συνάνθρωπους μας που βρίσκονται σε ευάλωτη θέση, ειδικά τώρα που είμαστε όλοι αντιμέτωποι με την κρίση της δημόσιας υγείας.

Στον Όμιλο ΗΡΩΝ έχουμε ως κύρια προτεραιότητα τους συνάνθρωπους μας που βρίσκονται σε ευάλωτη θέση, ειδικά τώρα που είμαστε όλοι αντιμέτωποι με την κρίση της δημόσιας υγείας.

Την Μ. Πέμπτη 16 Απριλίου 2020 οι εργαζόμενοι του ΗΡΩΝΑ σε συνεργασία με την ΜΚΟ «Δείπνο Αγάπης», ανέλαβαν εθελοντικά την πρωτοβουλία να στηρίξουν έμπρακτα όσους έχουν δυσκολία πρόσβασης σε βασικά αγαθά, όπως το καθημερινό φαγητό.  Με μεγάλο ενθουσιασμό προσφέρθηκαν να μαγειρέψουν στις κουζίνες του σπιτιού τους και να ετοιμάσουν περισσότερες από 300 ατομικές μερίδες φαγητού για τους συνανθρώπους μας που διαμένουν στους δρόμους της πρωτεύουσας. Η εταιρεία ΗΡΩΝ φρόντισε να συλλεχθούν και να μεταφερθούν οι μερίδες φαγητού στις εγκαταστάσεις του «Δείπνου Αγάπης», από όπου διαμοιράστηκαν το ίδιο βράδυ στους αστέγους.

Το «Δείπνο Αγάπης» αποτέλεσε μια αληθινή πράξη αλληλεγγύης και προσφοράς από την ομάδα του ΗΡΩΝΑ, μεταφέροντας ένα δυνατό μήνυμα ανθρωπιάς και ευαισθησίας προς τους συνανθρώπους μας που βάλλονται περισσότερο αυτή την περίοδο.

ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ

14.12.2020
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Νέα Υπηρεσία Eco-Advisor από τον ΗΡΩΝA και τη Schneider Electric

Τη στρατηγική τους συνεργασία στον τομέα της Ενεργειακής Απόδοσης ανακοινώνουν η κορυφαία ελληνική εταιρία παραγωγής και προμήθειας ενέργειας ΗΡΩΝ και ο παγκόσμιος ειδικός διαχείρισης ενέργειας και αυτοματισμού, Schneider Electric.

13.10.2020
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

EcoHeat: Η ολοκληρωμένη λύση από τον ΗΡΩΝA για Φυσικό Αέριο στο σπίτι.

Το νέο πρόγραμμα «EcoHeat» του ΗΡΩΝΑ παρέχει μια οικονομική και ολοκληρωμένη λύση σύνδεσης κατοικιών στο Φυσικό Αέριο, μέσω 24μηνης άτοκης χρηματοδότησης για εγκατάσταση νέου εξοπλισμού αλλά και αντικατάσταση παλαιού λέβητα.

12.10.2020
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Στρατηγική Συνεργασία με τη βιομηχανία ΜΕΛ στην Προμήθεια Ηλεκτρικής Ενέργειας.

Στο δρόμο για την απελευθέρωση της εγχώριας αγοράς Ηλεκτρικής Ενέργειας στην Υψηλή Τάση προχωρά η εταιρεία παραγωγής και προμήθειας ενέργειας ΗΡΩΝ.

01.10.2020
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Τροποποίηση των Γενικών Όρων

Τροποποίηση των Γενικών Όρων των Εμπορικών Προγραμμάτων Ηλεκτρικής Ενέργειας

ΟΛΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
ΕΡΩΤΗΣΗ 01
Πόσο χρήσιμες σου φάνηκαν οι πληροφορίες σχετικά με τα θέματα που σε ενδιέφεραν;
ΕΡΩΤΗΣΗ 02
Βρήκες όλες τις πληροφορίες που χρειαζόσουν;
ΕΡΩΤΗΣΗ 03
Πόσο εύκολα βρήκες τις πληροφορίες που σε ενδιέφεραν;
ΕΡΩΤΗΣΗ 04
Θα έλεγες ότι οι εντυπώσεις σου από το σύνολο της ιστοσελίδας ΗΡΩΝ είναι ικανοποιητικές;
ΕΡΩΤΗΣΗ 05
Υπάρχει κάτι επιπλέον, που θα ήθελες να υπάρχει μέσα στην ιστοσελίδα αλλά δεν το βρήκες;